Най-ужасните детски шоута: Бен 10: предизвикателство

Какво може да е по-зле от рибута на „Бен 10“? Детска игра за рибута на „Бен 10“! „Бен 10 предизвикателство“ е един от многото досадни опити CN да си пробутат ужасния сериал, който съществува само за да продава играчки на децата. Сякаш едва ли не е най-големият хит на канала ever! И какво по-добре от това да се направи ТВ игра само след първия сезон?

Принципно мнението ми за предшественика „Бен 10: Ултра предизвикателство“ не е много по-различно. И двете предавания са деца, които отговарят на въпроси от сорта на „Кой извънземен стреля огън?“ и после скачат на батути, мислейки се за Бен 10. Това, че са лепнали Бен 10 бранда на generic детска ТВ игра в стил „Палавници“, не дава особена причина да гледаме това по канал за анимации.

Поне „Бен 10: Ултра предизвикателство“ използваше материал от 3 сериала (тогава общо 8 сезона), скорошното шоу беше на база 1 сезон и то от сериал, при който няма особена история и сюжет. Сигурно по-добро предаване можеха да спретнат от един сезон на „ОК, Кей О!“ или пък да бяха направили такова от „Време за приключения“, който има къде-къде повече сезони от всички, но по-добре да не давам подобни идеи, за да не пиша още такива критични коментари след това.

Засега нищо не се говори за „Бен 10 предизвикателство“ и се надявам така да си остане. Не ни трябва да гледаме деца в лоши Бен 10 костюми, а истински анимации като „Стивън Вселенски“ и „ОК, Кей О!“.

Добави коментар