„Младежка лига: Аутсайдери“ се завръща

Хитовата екшън анимация на DC „Младежка лига“ се завръща с нови епизоди от 2 юли по американската платформа DC Universe. Първата половина от трети сезон, озаглавен „Аутсайдери“, беше пусната през януари и бързо влезе в класациите за най-гледани сериали в стрийминг платформи. Новият сезон проследява екипа две години по-късно, който се бори срещу трафика на свръххора.

„Младежка лига“ стартира през 2011 г. по Cartoon Network и вървя за два сезона преди да бъде спрян заради ниски продажби на играчки. Откликът от фенове и високата гледаемост на сериала в Netflix накараха Warner Bros. да съживи сериала и да го пласира в новата си стрийминг платформа DC Universe, заедно с други премиерни DC продукции като „Titans“ и „Doom Patrol“. Друга анимационна продукция за DC Universe, която се очаква, е сериал за Харли Куин, който ще стартира октомври.

У нас засега само първите два сезона на „Младежка лига“ са достъпни легално в Netflix, като не се предлага български превод. Все още не е ясно кога и къде третият сезон ще се появи.

Добави коментар