Тази седмица по Cartoon – нещо добро или поредната глупост?

Cartoon Network отпреди години ги е хванала мания да пускат нещо по-различно от анимационни сериали като например „Голямото Голямо ГОЛЯМО Предаване“ и „Туни Тюб“. Тези шоута се опитват да се харесат на децата и да са „наред с модата“, обаче не им се получава много и нито децата, нито възрастните ги харесват… Ама те продължават да ги излъчват и превеждат.

През юни 2019 в програмата навлезе и още едно такова предаване – „Тази седмица по Cartoon“ на Cartoon Network Латинска Америка. То би трябвало да обобщава всичко случило се по канала тази седмица, но тук в България се излъчват стари сезони и в шоуто се говори за епизоди отпреди години. Можеше да започнат от най-новия сезон, за да разбираме нещо актуално.

Главният разказвач е озвучен от Ицака, част от влогърското дуо „Павел Колев и Ицака“, които имат над 350 000 абоната в YouTube. Cartoon Network у нас обаче не говори въобще за това.

Та, бих казал, че е по-добре от „Туни Тюб“ и „The Big Big Big BIG CN Show“, но все пак няма смисъл от него. Ако ще се разнообразява програмата по-добре с повече аниме, защото то би било доста по-харесвано и гледано.

4 коментара за “Тази седмица по Cartoon – нещо добро или поредната глупост?

  1. Какво ли ще направят с епизода в който има клипове от The Answer

    1. Най-вероятно ще спрат да го излъчват дотогава. Мисля, че няма да стигнем чак до пети сезон у нас.

      1. Попринцип клипове от баннатите епизоди като са в други епизоди или неща не ги банват.

Добави коментар