Cartoon Network и Boomerang – акценти за юли 2019

„Бен 10“ – Сезон 3

От 15 юли – всеки делник от 21.15 ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс  и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

В един от новите епизоди екип Тенисън научава за британското си потекло. Затова решават да посетят имота на далечните си роднините, но мистериозни събития убеждават Бен, че мястото е обитавано от духове. Гледай и виж какво ще се случи!

„10 трансформации на Бен”

От 29 юли – всеки ден от 21.15 ч.

Наслади се на 10 седмици забавления – с по едно извънземно всяка седмица. А през октомври предстоят нови епизоди на популярната поредица!

Крейг край реката“ – Сезон 1

От 8 юли  – всеки делник от 10.55 ч.

Поредицата „Крейг край реката“ разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието.

В един от новите епизоди Крейг открива бележка от момиче на име Хелън. Тя доста прилича на Крейг- обича много Поречието. Така двамата започват да си пишат писма. След като той погрешно тълкува обяснението й за домашното образование, с приятелите му започват да си мислят, че тя живее в друго измерение. Като резултат те решават да създадат „пространствен“ портал, за да я посетят.

Летни уикенди с Гъмбол

От 6 юли – всеки уикенд от 11.45 ч.

Нека да разгледаме какво се случва в света на Гъмбол!

Taffy – Сезон 1

От 15 юли – всеки ден от 09.45 ч.

В поредицата, стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy – това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore – Bentley..

Във всеки епизод Bentley се опитва да разкрие тайната на Taffy. Но той възпира всеки негов ход и винаги предизвиква хаос и бедствия по пътя си. В резултат на бъркотията, бедният Bentley винаги излиза виновен. Както Taffy, така и Bentley живеят луксозен живот в голямо имение, пътуват по света и се срещат с важни хора – включително президента на Съединените щати. Но без значение къде отиват и кого срещат, няма да спрат безкрайната си битка.

Boomerang Summer Treasure Chest

От 1 юли – всеки делник от 14.25 ч.

Всяка седмица се излъчва различно популярно предаване, под формата на маратон.

Boomerang Weekend Quiz

От 27 юли  – всеки уикенд от 13.30 ч.

Колко добре познаваш Том и Джери, Bunnicula и Шантавите рисунки? Провери знанията си с Boomerang Weekend Quiz.

Източник: Knowbox

2 коментара за “Cartoon Network и Boomerang – акценти за юли 2019

  1. Епизодите от „Тази седмица по Cartoon“ на се ли броят за премиери?

Добави коментар