Семейство Флинтстоун с нов сериал за възрастни

Warner Bros. Animation и Brownstone Productions са в ранна разработка по нов анимационен сериал за „Семейство Флинтстоун“. Проектът е описан като праймтайм анимационна комедия за възрастни. Засега не е ясно кой канал ще го излъчва, но съвсем възможно е да се появи на новата платформа на WarnerMedia – HBO Max.

Оригиналният сериал на „Семейство Флинтстоун“ винаги е бил насочен към възрастната аудитория, но следващите сериали по франчайза поемат по по-детска посока. През последните 2 десетилетия се правят няколко опита да насочат любимото праисторическо семейство обратно към възрастните. Един от тях е ТВ филмът на Cartoon Network от 2001 „The Flintstones: On the Rocks“. През 2011 излиза новина, че Сет Макфарлън (създателят на „Семейният тип“ и „Американски татко!“) ще прави рибут за Fox, но в крайна сметка проектът пропада.

Информация за новия сериал за „Семейство Флинтстоун“ излиза месеци, след като стана ясно, че предходният сериал „Yabba-Dabba Dinosaurs!“ е спрян от продукция още преди да бъде пуснат. Първият епизод, който беше показан като превю, получи остра реакция. Единственият сезон все пак ще бъде пуснат по Boomerang в САЩ до края на годината, но не е ясно дали ще стигне до нас. „Yabba-Dabba Dinosaurs!“ проследява приключенията на Пебълс и Бам-Бам, заедно с Дино, подобно на „Cave Kids“, но с по-модерен хумор и простовати шеги.

Добави коментар