Нови сериали и сезони по Cartoon Network догодина

Cartoon Network обяви част от новото съдържание от анимационното си студио за догодина. Най-значителното е официалното представяне на новия сериал „The Fungies“. Базиран на пилотната анимация на Стивън П. Нери „The Fancies“, комедията ще се фокусира върху приключенията на младия и удивен Сет, който живее в праисторическия гъбен метрополис Fungietown. Сериалът се очаква да започне догодина.

Скорошният свръхестествен сериал „Виктор и Валентино“ е подновен за втори сезон с обещания за още митове, загадки и пакости. Създаден от Виктор Молано, анимацията показва мистичните приключения на двама полубратя от града Монте Макабре. Сериалът стартира през март в САЩ и Латинска Америка, а през октомври се очаква и в България.

Изследването по крайречието продължава и в третия сезон на „Крейг край реката“, като главните герои ще откриват още скрити територии и улики край реката.

Вече стана ясна началната дата за „Infinity Train“ в САЩ, първите 5 епизода ще бъдат пуснати от 5 до 9 август, като се появи и официален постер за сериала.

И последно, първи поглед към „Стивън Вселенски: Филмът“, който ще бъде пуснат есента в САЩ. Официално бе потвърдено, че сюжетът ще се развива 2 години след финала на петия сезон, като дизайнът на Стивън е обновен. Трейлър се очаква на 19 юли в панела на „Стивън Вселенски“ на San Diego Comic-Con.

Един коментар за “Нови сериали и сезони по Cartoon Network догодина

  1. Къде мога да гледам Стиван вселенски сезон 4 и 5 с бг аудио, моля кажете, защото искам да си ги припомня липсва ми шоуто. 😭😭

Добави коментар