Cartoon Network ще участва на Aniventure Comic Con

Cartoon Network ще участва в най-големия фестивал за филми, комикси, гейминг, арт и косплей в България Aniventure Comic Con. Това стана ясно от сайта на събитието, където логото на Cartoon Network беше забелязано сред партньорите. Още не е ясно каква дейност ще развиват от анимационния канал, освен че ще има щанд. Повече информация ни беше обещана през август от Aniventure.

Aniventure Comic Con се организира от Nakama всеки септември от 2017 г. в Интер Експо Център в София и събира хиляди фенове на geek изкуството от различни държави. Тази година ще се проведе на 14-15 септември.

Освен CN щанд, ще можете да намерите и редовния Гейм аф Тронс щанд, който ще бъде разширен за Par4eta и ще включва и неща от CN BG Fans. Подробности за това скоро. А сега можете да включите в нашата игра с шанс да спечелите билет за събитието.

Спечели билет за Aniventure Comic Con 2019 със CN BG Fans и се потопете в най-голямото събитие за филми, комикси,…

Публикувахте от Cartoon Network фенове в Вторник, 16 юли 2019 г.

2 коментара за “Cartoon Network ще участва на Aniventure Comic Con

  1. Батман.
    Като изключим, че силата му е да е богат, това което ще му даде надмощие е, че ще има план за това как да лиши Танос от ръкавицата му. Така Танос ще бъде и по- лесен за неутрализиране понеже дори 1 от камъните ще е достатъчен, че да бъде победен, а Батман е човек способен да измисли такава стратегия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *