„Младежка лига“ ще има сезон 4, трейлър на „Харли Куин“

Вече можем да си отдъхнем, че съдбата на „Младежка лига“ преди 6 години няма да се повтори сега отново. Хитовата DC анимация ще има поне още един сезон след сегашния. Новината бе потвърдена от създателите ѝ Грег Уайсман и Брандън Виети на San Diego Comic-Con, като работата по сезона вече е започнала. Единственото, което знаем е, че „Младежка лига 4“ ще фокусира върху по-малка група от основни герои.

Нови епизоди от сегашния трети сезон ще продължават да бъдат пускани всеки вторник до 27 август на американската стрийминг платформа DC Universe.

Друга основна анимационна новина от събитието е трейлърът на новия сериал за Харли Куин, който ще бъде пуснат през октомври по DC Universe. В ролята на Харли е актрисата от „Теория за Големия взрив“ Кейли Куоко. В супергеройската комедия за възрастни основни роли ще имат и Отровната Айви, Жокера и Батман.

Сериалът си личи, че трябва да е отговор на провалената Дедпул анимация отпреди години, като трейлърът не показва нещо особено впечатляващо откъм хумор, но би имало потенциал, ако си изиграят правилно картите.

Добави коментар