Cartoon Network и Boomerang – акценти за август 2019

„Реактивните момичета“ – Сезон 3

От 12 август – всеки делник от 14.05 ч.

В тази нова продукция на класическата поредица на Cartoon Network, Реактивните момичета се завръщат, за да защитят Таунсвил от злодеи, които искат да превземат града. Сестрите Бълбук, Бръшлян и Белушка трябва да се справят еднакво добре с домашните си и със супергеройските си дейности, свързани с непрестанните набези на различни злодеи и чудовища.

В един от епизодите Бълбук и Белушка сключват любопитна сделка, без да осъзнават възможните последствия от нея. Гледай лудориите, в които ще се забъркат и виж какво ще стане накрая!

„Островът на летния лагер ” – Сезон 1

От 5 август – всеки делник от 13.40 ч.

Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер. Там лагерните съветници са популярни момичета вещици, конете стават еднорози, а чудовища живеят под леглото. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото, или да се сприятелиш с Луната, но тук, на Остров на летния лагер, всичко е възможно.

В един от новите епизоди, лагеруващите започват да разказват призрачни истории около огъня, въпреки силните страхове на Оскар. Историите предизвикват появяването на истински призраци в лагера. Това кара Оскар да се тревожи още повече – вече за всичките различни видове призраци. След като разбира, че трябва да се изправи срещу страховете си, той се опитва да измисли нов, добър призрак, който да победи останалите.

ОК, Кей О! Да бъдем герои“ – Сезон 2

От 19 август  – всеки делник от 15.20 ч.

Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои.

Специалният 92-ри епизод, на име „Тъмната Плаза“, ще бъде излъчен на 23 август.

Bakugan: Battle Planet

От 18 август – всеки ден от 21.40 ч.

Наслади се на случилото се досега в Bakugan: Battle Planet и се приготви за съвсем нови епизоди!

The Zoo – Сезон 1

От 19 август – всеки делник от 20.50 ч.

Отиди на пътешествие до зоопарка, където група симпатични горили разкриват вълшебния свят на говорещите животни! От костенурки до миниатюрни, луди маймуни – в зоопарка можеш да намериш всичко. В тази забавна, псевдо-документална поредица, имаш шанса да проследиш ежедневния живот на обитателите на зоопарка Пейнтън. В допълнение към историята за живота в парка, разказвачът научава дори самите животни на някои много интересни уроци.

Taffy – Сезон 1

Всеки ден от 09.45 ч.

В поредицата стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy – това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore – Bentley…

Във всеки епизод Bentley се опитва да разкрие тайната на Taffy. Но той възпира всеки негов ход и винаги предизвиква хаос и бедствия по пътя си. В резултат на бъркотията, бедният Bentley винаги излиза виновен. Както Taffy, така и Bentley, живеят луксозен живот в голямо имение, пътуват по света и се срещат с важни хора – включително президента на Съединените щати. Но без значение къде отиват и кого срещат, няма да спрат безкрайната си битка.

Източник: knowbox

Добави коментар