CN поръчва дублажи за Скуби-Ду филми

Александра Аудио наскоро добавиха списък с новодублирани Скуби-Ду филми в сайта си, повечето от това десетилетие, но сред тях се вижда, че са направили и нов дублаж на „Пирати Ахой!“, който преди по Cartoon Network се излъчваше с bTV дублаж, както и на втория CN игрален Скуби филм – „Проклятието на езерното чудовище“, който се излъчи у нас по HBO преди години и наскоро по вече ненужния канал Boomerang.

Предвид подбора на филми, има голям шанс да не е за завръщащо се „Cartoon Network кино“, а за специален за една седмица Скуби блок, както беше през пролетта по сестринската версия на CN в Румъния, Унгария и Чехия.

В такъв случай това ще значи, че сигурно ще върнат в ефир и „Новите филми на Скуби-Ду“ от 1972, в който бандата се срещаше с известни личности, което ще е приятно разнообразие. Рибут на „Новите филми“, за който бяхме съобщили неотдавна, върви в момента в САЩ, като има шанс през октомври и у нас да е по CN.

Какво мислите, радвате ли се, че ще има Скуби филми по канала отново? Можете да оставите коментар по темата.

EDIT: Cartoon Network вече разкриха, че излъчването на повечето от тези филми ще бъде през 2021! Повече може да прочете в посочената статиятa по-надолу или да видите директно списъка на лятното „Cartoon Network кино“ на news.cnbgfans.com.

3 коментара за “CN поръчва дублажи за Скуби-Ду филми

Добави коментар