„Close Enough“ е отложен за 2020

Дългото чакане за новия анимационен ситком от създателя на „Парк шоу“ Джей Джи Куинтел ще продължи още. В блога на сценаристката Мелиса Хънтър става ясно, че е работила по „Close Enough“ и се споменава, че ще бъде пуснат през 2020 г.

„Close Enough“ бе обявен през 2017, заедно с „Final Space“ и още няколко нови заглавия, които трябваше да са част от нов анимационен блок за възрастни по канала TBS през 2018. След обвинения за сексуални посегателства срещу Луис Си Кей, сериалът му „The Cops“ бива спрян от продукция още преди да е завършен. Друг сериал за канала „Tarantula“ е пуснат тихомълком в края на 2017 и спрян след първия сезон. Единствено „Final Space“ получава правилно излъчване и реклама, вследствие на което е и единствената успешна анимация на канала, освен „Американски татко!“.

Вторият сезон на „Final Space“ обаче отива по Adult Swim, като TBS единствено излъчва повторения. Не е изключено „Close Enough“ също да бъде преместен по Adult Swim, след като анимационен блок по TBS в крайна сметка няма да има.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *