CN сгафва „DreamWorks Дракони“

Докато почти всяка CN версия, където Netflix не е развит, приключи вече главния сериал за „DreamWorks Дракони“, включително и този за арабския свят и нашите сестрински по екип канали, нашият CN трябваше да пусне последните сезони през септември. И то в добър час – 20:50, точно след „Ние, мечоците“ от 20:20.

Е, забравете това. Защото вече на тяхно място има повторения на излъчвани отново и отново епизоди от първите сезони на „Невероятният свят на Гъмбол“. Да, още 40 минути от шоуто, което има толкова много време (че дори наскоро се увеличи през нощта с един час), вместо дългоочаквани от 2 години епизоди, които уж щяха да пускат.

Друга промяна от предишния, пратен през юли, вариант на програмата за първите дни през септември е, че не „Облачно с кюфтета“ ще замени двата на ден епизода на „ОК, Кей О! Да бъдем герои“, а още 20 минути Гъмбол, което само добавя към страхотната септемврийска еднообразна програма. 9 часовите Гъмбол маратони през уикендите, които бяха след блока „Toony Tube“, сега от септември пък са заменени от 4 часови Нинджаго маратони, много вероятно заради новия Нинджаго сериал от 2019, който се очаква да тръгне от октомври.

Не се знае вече кога ще пускат финалните епизоди на „DreamWorks Дракони“, но ги очакваме в началото на октомври, след като трябваше да са през септември и едва ли ще ги отложат за много по-дълго. Но е жалко, че безкрайното чакане ще продължава да е безкрайно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *