Toonami ни изненада с нов трейлър за „Стивън Вселенски: Филмът“

Екшън блокът на Adult Swim в САЩ – Toonami изненада фен базата на „Стивън Вселенски“, като пусна чисто нов трейлър за предстоящия филм, който ще се излъчи на 2 септември по американската версия на Cartoon Network. Трейлърът, който е правен с характерния стил на Toonami, съдържа множество нови непоказани кадри, които не бяха виждани в предходните рекламни материали за филма.

Even TOM and SARA are psyched for the premiere of Steven Universe The Movie. Don’t miss it next Monday, September 2nd, at 6p, only on Cartoon Network!

Публикувахте от Toonami в Събота, 24 август 2019 г.

Ко-създаделят на Toonami Джейсън ДеМарко сподели в Туитър, че идеята филмът да бъде рекламиран по време на нощния екшън блок за възрастни не идва от корпоративни решения, а просто защото екипът обожава анимацията и поради факта, че създателката Ребека Шугър е израснала с Toonami и черпи вдъхновение от част от сериалите, които са се излъчвали по него.

6 коментара за “Toonami ни изненада с нов трейлър за „Стивън Вселенски: Филмът“

    1. Нови епизоди трябваше да има през ноември, но поради неизвестна причина бяха отложени за нашия канал. Ще ви информираме при информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *