„Време за приключения“ се завръща с 4 специални епизода

Хитът на десетилетието „Време за приключения“ се завръща с четири едночасови епизода през 2020 г. Спешълите, озаглавени „Adventure Time: Distant Lands“, ще се фокусират върху различни персонажи от сериала и ще бъдат пуснати ексклузивно в стрийминг платформата HBO Max в САЩ. Допълнително бяха разкрити заглавията на епизодите със синопсиси им.

„BMO“: В най-далечната част от галактиката има тревога и БМО е единственият герой, който може да бъде повикан.

„Obsidian“: Принцеса Сладкодъвка и Марселин отиват в Стъкленото царство, където ще се задълбаят в миналото си, за да предотвратят катастрофално земетресение.

„Wizard City“: Ментовият иконом започва отначало като неопитен ученик в училището за магьосници. Когато неизвестни събития предизвикат Ментовия иконом да бъде заподозрян заради шареното си минало, той трябва да усъвършенства уменията си навреме, за да докаже невинността си.

„Together Again“: Фин и Джейк се събират отново, за да си припомнят братската си връзка и да се впуснат в най-важното си приключение досега.

„Време за приключения“ приключи миналата година с 10 сезона, включващи 283 епизода. Слухове, че анимацията се завръща с нов спешъл по случай 10-годишнината си, плъзнаха преди няколко месеца, а сега вече имаме официално потвърждение. Няма информация дали новите епизоди ще бъдат пуснати впоследствие по Cartoon Network и как стои въпросът за останалите държави.

4 коментара за “„Време за приключения“ се завръща с 4 специални епизода

  1. Много ми де иска да ги пуснат и в България . Тове е любимата ми анимация по CN .

Добави коментар