Какви анимации да очакваме по HBO Max

Новата стрийминг платформа на WarnerMedia стартира през май 2020 г. в САЩ и ще конкурира Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+ и Apple TV+. Тя ще комбинира старо и ново съдържание от цялата видеотека на компанията, включително от Cartoon Network, Boomerang, Adult Swim, HBO, TBS, TNT, TCM, CNN, Warner Bros., DC, Crunchyroll и други. Освен това, вече са обявени партньорства и с външни компании като Sesame Workshop, която стои зад „Улица Сезам“, BBC и Студио Гибли.

Като ново съдържание от Cartoon Network засега са обявени „Време за приключения: Distant Lands“, сезон 2 на „Infinity Train“ и новите сериали „Tig N’ Seek“ и „The Fungies“. Други настоящи CN продукции са „Ние, мечоците“, „Виктор и Валентино“, „Мао Мао“, „Крейг край реката“, „Ябълко и Луки“, „Островът на летния лагер“ и „Стивън Вселенски“. Сред по-старите анимации ще има „Том и Джери“, „Шантави рисунки“, „Скуби-Ду“, „Семейство Флинтстоун“, „Лабораторията на Декстър“, „Бен 10: Извънземна сила“, „Бен 10: Ултра-извънземен“, „Парк шоу“, „Кларънс“ и „Да живее кралското семейство“.

Очакват се 80 епизода на „Looney Tunes Cartoons“, новата поредица на „Шантави рисунки“, която ще се придържа максимално към стила на класическите филмчета от 30-те до 60-те.

Друга нова HBO Max продукция ще е „Jellystone“, кросоувърна анимация с героите от Hanna-Barbera. Продуцент ще е създателят на „Чаудър“ и „Харви Клюн“ Си Ейч Грийнблат.

„Tooned Out“ ще е игрален/анимационен сериал от Робърт Земекис („Завръщане в бъдещето“, „Форест Гъмп“, „Кой натопи Заека Роджър“). Ще се разказва за момче на име Мак, който вижда анимационни герои, които ще му помагат през много труден момент от живота му.

Анимациите за възрастни не остават на последно място за платформата. Дългоочакваната анимация от създателя на „Парк шоу“ Джей Джи Куинтел „Close Enough“ ще бъде пусната по HBO Max догодина. Сред Adult Swim сериалите ще могат да бъдат стриймвани „Самурай Джак“, „Рик и Морти“, „Буундокс“ (оригиналният сериал и рибута), „Robot Chicken“, „Aqua Teen Hunger Force“ и „Space Ghost Coast to Coast“. WarnerMedia успя да извади и друг коз за платформата си, осигурявайки си стрийминг правата за всички епизоди на „South Park“.

Аниме феновете също ще са доволни, защото HBO Max ще предлага селекция от видеотеката на стрийминг платформата Crunchyroll, както и повечето филми на Студио Гибли.

HBO Max се очаква да бъде пуснат през 2021 г. и в Латинска Америка. Засега няма информация за Европа, но е възможно част от съдържанието да бъде пуснато на вече съществуващата платформа HBO GO у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *