Гъмбол се завръща за 6-частов спешъл

След като „Невероятният свят на Гъмбол“ излъчи последния си епизод у нас през септември с много отворения финал с началото на Края на Елмор, феновете бяха оставени с надежда, че ще бъде завършен поне във филм.

Но според холандския сайт Tvvisie, вместо този филм, се оказва, че през януари (и понеже сме на един екип, значи вероятно някъде около това време и у нас) ще има друго специално нещо с Гъмбол – специален 6-частов минисериал, озаглавен „Училищният албум на Дарвин“, в който директор Браун заръчва на Дарвин да направи годишник за гимназията и макар в началото да не му е лесно, ще получи помощ от приятели и социалните мрежи. Всеки епизод ще се занимава индивидуално с отделни ученици като Банана Джо, Сара, Клейтън, духа Кери, балона Алън, както и с учителите, които правят всичко по силите си да влязат в годишника.

The Amazing World of Gumball

За жалост, дори и с този специален епизод, сериалът ще остане отворен, та ако идеята на филм не се случи, поне да я направят на минисериал – Гъмбол не заслужава да остане в историята на CN като комедийния сериал с най-незадоволяващ финал.

По-долу можете да прочетете официалното ПР съобщение, което получихме по-късно от knowbox:

Cartoon Network обяви поредица от нови епизоди на едно от най-глобалните си хитови предавания, печелило редица награди – „Невероятният свят на Гъмбол“. Новите епизоди са озаглавени „Училищният албум на Дарвин“ и ще предоставят на феновете много забавни моменти с Гъмбол, Дарвин и техните приятели от училище Елмор.


Премиерата е предвидена за януари 2020-та, като ще започне с 6 специални епизода, които ще се фокусират върху Дарвин. В тях той ще работи по създаването на училищния албум на гимназията Елмор, по заявка на директор Браун. Всеки епизод ще се фокусира върху различен образ от училището, като клоунът на класа Банана Джо, телепортиращият се призрак Кери и дори учителите в училище Елмор. Като Дарвин се е заел и със задачата да прецени кой учител най-много заслужава своята снимка на престижно място в албума.


Докато Дарвин се опитва да напълни страниците в него със снимките на всички, той осъзнава, че тези неща не се случват толкова лесно. С помощта на приятелите си, техните Elmore Plus акаунти и интернет, Дарвин може и да успее да приключи приключението си по създаването на албума навреме.
Поредицата стартира през 2010-та и вече има 6 успешни сезона зад гърба си. „Невероятният свят на Гъмбол“ продължава да се класира сред най-интересните и успешни предавания по Cartoon Network в цял свят. Като редовно привлича повече от 130 милиона зрители, както и масово признание от критиците.

“Училищният албум на Дарвин“ е най-новото продължение на поредицата. То ще представи най-доброто от Гъмбол, по един динамичен, придружен с изключително смешни моменти, начин. Точно в стила, към който феновете са се привързали през годините. 

2 коментара за “Гъмбол се завръща за 6-частов спешъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *