Първи поглед в Cartoon Network хотела

Първият Cartoon Network хотел в света ще отвори врати през юни 2020 г. в град Ланкастър в щата Пенсилвания. Сайтът на хотела беше пуснат официално тази седмица, заедно със снимки, видео и подробна информация.

Семейният хотел ще предлага тематични стаи с „Време за приключения“, „Стивън Вселенски“, „Ние, мечоците“, „Невероятният свят на Гъмбол“, „Бен 10“ и „Реактивните момичета“. Мястото ще разполага със стол, кафене, базирано на „Ние, мечоците“, басейн, базиран на „Време за приключения“, зала за игри и Cartoon Network магазин със сувенири. Като мероприятия ще предлага рождени дни, прожекции на анимации и викторини.

За съжаление за по-старите фенове, не изглежда да има особено присъствие на анимации преди „Време за приключения“ или изобщо на нещо, свързано с Adult Swim. Причината най-вече е, че главният фокус е семейства с деца. Все пак Джони Браво може да се забележи на асансьора във фоайето и има картинка на Чаудър в стола, но засега само това се вижда. Обещава се, че ще бъдат пускани и класики на прожекциите и ексклузивните CN канали в хотела, но не се споменават конкретни заглавия.

Повече информация за хотела можете да откриете на официалния сайт: cartoonnetworkhotel.com.

Добави коментар