Трейлърът на „Steven Universe Future“ е тук

Трейлърът за продължението на хитовия сериал „Стивън Вселенски“ вече е официално пуснат, като беше обявена и датата му в САЩ. Лимитираният сериал започва на 7 декември с едночасова премиера.

Както бяхме писали миналия месец, „Steven Universe Future“ ще бъде епилог на историята и ще се развива след филма, който е 2 години след събитията на оригиналния сериал.

А като говорим за оригиналния сериал, все още няма информация какво се случва със „Стивън Вселенски“ у нас. Нови епизоди от последния сезон бяха обещани за ноември, но в крайна сметка нищо не беше пуснато. Сериалът отсъства и в програмата за декември. Екипът на канала е доста тих по темата в момента и единственото, което ни беше открехнато, е от Facebook страницата на Cartoon Network Русия, които казаха, че все още е неизвестно.

Не изключваме факта Стивън тихомълком да е баннат за нашия канал заради ЛГБТ елементи, тъй като е споделен с Русия, чийто правителство е доста консервативно по тази тема. Не е тайна, че интересът на нашия екип към сериала е минимален, тъй като редовно беше премахван изцяло от програмата, реклами няма от 2 години насам и беше пускан само в късните часове.

Добави коментар