Скуби и Кураж се съюзяват в нов филм

Въпреки че предстоящият кино филм „Scoob!“ (на български: „Скуби-Ду!“) през май догодина ще поеме в по-различна посока от досегашните филми на Скуби, Warner Bros. нямат намерения да спират с direct-to-video филмите, които излизат всяка година от 21 години насам. Сайтът на TCM показва, че се очакват още 5 филма в следващите 3 години, но това, което наистина привлече вниманието ни е, че през 2021 е записан филм със заглавието „Scooby-Doo! and Courage the Cowardly Dog“.

Източник: tcm.com

Новини, че създателят на „Кураж, страхливото куче“ се опитва да върне анимацията, се въртят от години. По последна информация все още разработва прикуъл за Boomerang, който да се развива преди оригиналния сериал, но не може да говори много за него публично, докато не бъде официално обявен. Фактът, че ще има филм с Кураж, обнадеждава, че прикуъл сериалът може да стигне до финална фаза, а в най-лошия случай поне ще видим Кураж още веднъж във филм със Скуби-Ду.

Докато чакаме „Scooby-Doo! and Courage the Cowardly Dog“ можете да видите други случаи, в които двете кучета са били заедно в тези реклами на Cartoon Network:

Един коментар за “Скуби и Кураж се съюзяват в нов филм

Добави коментар