„Войните на клонираните“ се завръщат с последен сезон

Култовият сериал по „Междузвездни войни“ „Войните на клонираните“ се завръща с последен седми сезон на 21 февруари, този път ексклузивно за стрийминг платформата Disney+. Финалният сезон ще започне месеци преди събитията на „Отмъщението на ситите“, а последните епизоди се очакват да покрият и събитията от филма през друга перспектива.

„Междузвездни войни: Войните на клонираните“ започна през 2008 г. по Cartoon Network и се превърна в масов хит за канала, като получи широко признание и от феновете на космическата сага. Сериалът издържа пет сезона преди да бъде спрян заради покупката на собственика Lucasfilm от страна на компанията на Уолт Дисни. Шести сезон беше в разработка преди продукцията да бъде внезапно спряна. 13 завършени епизода от сезона бяха пуснати в Netflix и други места (в България за кратко бяха пуснати по AXN Black), но не и по Cartoon Network.

Disney+ се очаква да бъде пуснат в Източна Европа едва догодина, така че вероятно ще отнеме известно време, докато новият сезон бъде пуснат официално в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *