Германия разкри акцентите на CN и Boomerang у нас за 2020

Германия разкриха чрез 2 клипа в техните YouTube канали на Cartoon Network и Boomerang какви ще са основните (най-важни за нашия екип) сериали за пускане.

Първото на CN показва с кои сериали ще продължат и от по-изненадващите виждаме, че ще има „нови епизоди на Гъмбол“. Макар че може да се има в предвид „Училищният албум на Дарвин“, чиито премиери скоро свършват. Също интересно е, че не присъства „Tig N’ Seek“, но сигурно защото няма да е скоро.

За съжаление, все по-вероятно става „Infinity Train“ наистина да не видим, както ни беше споделено наскоро, защото и в това промо го няма. „Стивън Вселенски“ също не присъства, но това е вероятно, защото нашият екип не го смята за толкова основен сериал за пускане като преди 6 години примерно.

Промото потвърждава и че ще пуснат със сигурност (за жалост) „ThunderCats Roar“ и може да се видят нови откъси от сериала, както и от другия нов сериал, който е оригинален на европейското CN студио, „Eliott from Earth“.

При Boomerang обаче положението на ненужен вече канал става все по-утвърдено, защото ако не броим приключилия „Yabba-Dabba Dinosours“ (който сам по себе си не е много добър рибут на „Семейство Флинтстоун“), бъдещето на канала през годината е европейски генерични анимации за най-малките. Друг е въпросът, щом няма какво да пуснат, защо просто не пуснат WB анимациите по CN (което тъй или иначе правят рано или късно), защото картинката е доста тъжна в момента за иначе този емблематичен канал.

Един коментар за “Германия разкри акцентите на CN и Boomerang у нас за 2020

Добави коментар