Cartoon Network и Boomerang – акценти за март 2020

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ – Сезон 1
От 16 март – всеки ден от 17.00 ч.

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ е предаване за приключения, приятелство и това какво всъщност означава да си герой. Действието се развива около избухливия самотник Мао Мао, мързеливия киборг Баджърклопс и очарователната им помощничка Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи. Заедно, те научават, че да работиш в екип и да разбираш истински другите е правилният начин да промениш нещата и да запазиш своето място в легендите.

„Виктор и Валентино“ – Сезон 1
От 9 март – всеки ден от 15.20 ч.
В малкото тихо градче Монте Макабре, двама братя с противоположно различни характери търсят приключения през ваканцията, но ежедневно стават свидетели на мистични явления, не без помощта на свръхестествената си баба.

В един от епизодите, Сочи се отправя към концерт на „Паранормални Демони“ и по предложение на Баба Чата, неохотно взема със себе си развълнуваните Вик и Вал. Момчетата естествено предизвикват хаос на концерта и смущават Сочи до краен предел. Отчаяни да впечатлят нея и екипа й, те решават да се качат на сцената и да покажат колко интересни могат да бъдат.

„Бен 10“ – Сезон 4
От 23 март – всеки делник от 21.00 ч.
Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които – със своите уникални способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на хората и спират злодеите. Разбира се, това съвсем не означава, че Бен е спрял да си позволява и някои свръхестествени бели.

В един от епизодите, след като поврежда новия лаптоп на Гуен, Бен се записва в състезание по борба с мутанти под името Четириръкия. Той се опитва да спечели пари, за да й купи нов лаптоп и без да иска, се превръща в знаменитост. На турнира, той се изправя срещу двама братя мутанти, които дължат пари на криминален бос, а трябва да спасят и фермата си. Гледай и разбери какво ще се случи!

„Ние, малките мечоци“
От 16 март – всеки делник от 09.15 ч.
Наслади се на маратони с епизоди на „Ние, мечоците“, този път – с участието на очарователните малки версии на Гризли, Панда и Белия.

The Mr. Bean Animated Series – Сезон 3
От 2 март – всеки ден от 19.00 ч.
Телевизионното предаване е базирано на едноименния игрален филм. За да ни забавляват, тук са Мистър Бийн, Ирма Гоб, Теди и мистериозният шофьор на верния суперван. Новите попълнения са г-жа Уикет, която е хазяйка на Бийн и също така нейният зъл котарак – Скрапър.

В един от епизодите, докато е в научния музей, Мистър Бийн се сприятелява с млад японски турист, който притежава множество джаджи. Двамата всяват смут и правят ред пакости на охранителя на музея.

Приключения в имението на Boomerang
От 14 март – всеки уикенд от 14.00 ч.
Предаването свързва двете поредици: Taffy и „Шоуто на Том и Джери“. Героите живеят заедно в имение, в което гонитбите и забавленията никога не спират.

Източник: knowbox

Добави коментар