Краят на Бен 10? Кевин 11? И какво да очакваме от CN Studios

Стив Хулет, бивш лидер на Анимационната гилдия, публикува информация в блога си какво се случва с продукциите на Cartoon Network Studios в момента. Трябва да се има в предвид, че въпросната информация идва от вътрешни хора и не се счита като официална от името на Cartoon Network. Възможно е да има грешки и промени.

Три нови сериала се очакват да бъдат одобрени и да започнат продукция още тази година.

Спин-оф спешъли на „Време за приключения“ (вероятно тези, които бяха обявени преди месеци за HBO Max) са в продукция в момента.

Работи се по втори сезони на „Ябълко и Луки“ и новите сериали „The Fungies“ и „Tig N’ Seek“.

За наша изненада „Close Enough“ също ще има втори сезон, като продукцията по него привършва и има възможност да бъде подновен за трети сезон. Всичко това идва, след като премиерата на сериала беше отлагана няколкократно от 2017 г. насам и дори сега още не е ясен конкретен месец за пускането му по HBO Max.

„Бен 10“ се води за завършен, а спин-оф сериал за Кевин 11 чака възможно одобрение. Така че нищо чудно филмът наесен да сложи край на историята на Бен и фокусът да се премести към Кевин.

„Крейг край реката“ има над 100 завършени епизода и е възможно да е близо към края си, но няма финално решение все още.

„Infinity Train“ ще има 10 нови епизода за HBO Max, като се обсъжда и „дълготраен спешъл“.

„We Baby Bears“, сериал за бебетата мечоци, в момента е в продукция за първия си сезон. Оригиналният сериал на „Ние, мечоците“ вероятно приключва, тъй като се споменава единствено за „дългосрочен спешъл“, което вероятно е филмът, който се очаква тази година.

Продукцията по „Виктор и Валентино“ продължава.

Трети сезон на „Островът на летния лагер“ е потвърден.

Работата по „Steven Universe Future“ без изненада е приключила.

Нов сериал за Adult Swim с 10 епизода се продуцира под шапката на Cartoon Network Studios – „J. J. Vallard’s Fairy Tales“.

За „Мао Мао: Герои на Чистото сърце“ се говори, че Cartoon Network няма да поръчва повече епизоди. Екипът му наскоро сподели, че вторият сезон се очаква да започне пролетта в САЩ. По-късно създателят Паркър Симънс обаче обори информацията, че сериалът приключва.

4 коментара за “Краят на Бен 10? Кевин 11? И какво да очакваме от CN Studios

  1. Ще има ли нови епизоди на Невероятният свят на Гъмбол след училищният албум на Дарвин?

  2. CN умря още като свърши Чаудър и Невероятните неприключения на Флапджак + Кодово име: Съседските деца поне за мен ;( 🙁

  3. Знам че вашият сайт е само за CN,но чух новини ,че тази или другата година има Gravity falls сезон 3

Добави коментар