Седмица с Гъмбол…

Официално е! От 6 до 12 април (включително) ще се провежда едноседмичен Гъмбол маратон…

Хубаво е да излъчват сериала повечко, добър е, но това е прекалено. Анимацията нито свършва (тя вече е приключила), нито има някакъв премиерен минисериал, който просто да рециклира материала, както беше през януари. Не е въобще рядко излъчвана поредица – нашият екип по принцип трупа програмата с нея.

„Невероятният свят на Гъмбол“ дори не е най-гледаният сериал по канала в България. Ако искат повече хора да гледат канала им, не трябва да се фокусират върху един сериал и да го бутат навсякъде, а трябва да гарантират разнообразна програма с нещо за всеки.

Не дават и начин на хората да гледат сериалите им по друг начин, освен с пиратстване. В Netflix български дублаж имат само 3 поредици, които дори не са оригинални, а в HBO GO намираме даже по-малко.

Не знам тези хора как искат да изкарват пари, но няма да им се получи така.

За жалост, не само в България е така. И за другите версии на Cartoon Network е характерно трупането, което е много жалко. Не е фирмена практика, обаче, защото някои канали (като Cartoon Network в Латинска Америка например) си вършат работата по-добре…

10 коментара за “Седмица с Гъмбол…

 1. С този Гъмбол става кофти вече.Не могат ли да излъчат Стивън Вселенски Филмът (въпреки че се говореше Филмът имал дублаж ,но не е пуснат още)или да довършат епизодите от 5 сезон.Да излъчат Безкрайният влак ,Ами Гъмбол.
  Немогат ли да се предприемат някакви мерки!

  1. Стивън, както вече казах, съдържа много гей препратки, които уж са неприемливи за Русия и Югоизточна Европа. Безкрайният влак също по някаква причина го игнорират. Тук предпочитат да бъдат адски коректни и да излъчват само семейни ситкоми с еднотипен сценарии (Анджело и Гъмбол разлика да имат?). Стивън Филмът и Бъдеще доколкото знаем са в процес на дублиране, но се съмняваме, че ще бъдат излъчени.

   1. Добре а защо сме към Cartoon Network Русия ,а не примерно към Германия .

    1. Защото Русия е по-близък пазар. Германският канал и без това е горе-долу същият като нашия.

  2. А дано тоя Стивън, да са го баннали от нашия канал. Такива тъпи анимации като Стивън Вселенски, Островът на Летния лагер, Кларънс, Младежката лига, Крейг край реката, Зеленият фенер, TTG и Реактивните момичета: Рибут е трагично че се излъчват по канала.

  1. Явно гей сватбите и целувките не са културно-позволени в Русия. Ние също страдаме, защото гледаме един и същи канал.

Добави коментар