5 Cartoon Network сериала, които да гледате по време на карантината

От седмици сме вкъщи и ще полудеем, ако продължим да не правим нищо, затова сме тук да ви препоръчаме 5 сериали на Cartoon Network, чрез които да се спасите от скуката.

СТИВЪН ВСЕЛЕНСКИ

„Стивън Вселенски“ е любимата анимация на много. Разказва се за Стивън, хибрид между извънземно и човек, и неговите приятели извънземни, които са дошли на Земята, за да я предпазят от себеподобни. Шоуто има 5 сезона, филм и епилогов сериал, като с всеки сезон историята се задълбочава и самият сериал става все по-мрачен и сериозен.

МЛАДЕЖКА ЛИГА
Споменавали сме го и преди, но ако сте фенове на DC, а и да не сте – жестоко препоръчваме. Страхотен агентски сериал, който показва чрез страхотен баланс между екшън и драма (с малко хумор), как тийнейджърите възприемат случващото се около тях в този свят. Задулисни конспирации, нашествия, трафици на хора… нали знаете, нормални неща!
Не се занимвайте да гледате рип-оф-а на Дисни, поне първия му сезон, той просто не стига същото ниво.

ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Фин и Джейк са двама приключенци, които всекидневно спасяват страната Ооо… Защо въобще ви го разказвам? Нима има човек, който не е чувал „Време за приключения“?

Десетте сезона на сезона на сериала са достатъчни, за да ви задържат заинтересовани до края на извънредното положение. Особено с по-тъмните и мрачни теми в последните сезони.

РИК И МОРТИ

Няма да се опитвам да ви обяснявам какво е това чудо, просто си го пуснете и ще разберете. 4 сезона е, дори да не ви хареса пак го изгледайте, за да сте пълноценен гражданин на света.

МАО МАО: ГЕРОИ НА ЧИСТОТО СЪРЦЕ

Това е нов сериал, който проследява историята на Мао Мао, Баджърклопс и Адорабат, които заедно защитават Долината на Чистото сърце. Анимацията е много свежа, забавна и епична, като до момента има само 31 епизода.

8 коментара за “5 Cartoon Network сериала, които да гледате по време на карантината

  1. Чакай Стивън са го спрели по Cartoon Network ,въпреки че се надявам през май да го пуснат Руснаците защото разбрах че се чудили за дата на епилоговият сериал ама не съм сигурен ,само слухове.☺️

    1. Абе, препоръчвам ти да не го гледаш на български. Има толкова много баннати/цензурирани епизоди, които са важни за истроията.

    1. Никога? Просто не го гледайте на български, какво не разбрахте?

Добави коментар