Без пистолети в „Looney Tunes Cartoons“

Новият сериал на Шантавите рисунки, който бе пуснат официално преди седмица по американската стрийминг платформа HBO Max, няма да има пистолети. Това заяви изпълнителният продуцент Питър Браунгард пред New York Times, но допълни, че ще има анимационно насилие с други познати неща като динамит и продукти на ACME.

Един от сценаристите на „Looney Tunes Cartoons“ Райън Катам преди седмици спомена, че част от филмчетата, които е правил, вероятно са баннати, именно заради използването на пистолети и прекалено насилие. Не е ясно до каква стъпка са стигнали въпросните филмчета, дали само до сториборд или до по-финална фаза в анимирането и впоследстие да е било решено да бъдат премахнати от сериала.

Пийт Браунгард обаче успокои, че част от по-крайните шеги, може и да бъдат пуснати в различен формат като нещо за Adult Swim.

Последните пъти, в които Шантавите рисунки все още бяха с огнестрелни оръжия, беше немного отдавна в „The Looney Tunes Show“, което вървя между 2011 и 2013 г. по Cartoon Network и като „Looney Tunes Cartoons“, то също беше с категория TV-PG (препоръчителен родителски контрол), но очевидно времената и стандартите бързо се менят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *