„Страхотният Майк“ с нови епизоди

Отиди на весело приключение с тази „хипер-истинска“ анимационна поредица за животни. Тя следва историята на едно склонно към злополуки куче, на име Майк и няколко други животни в крайградски дом. Поредицата е кръстоска между „Том и Джери“ и видеоклиповете на домашни любимци.

Майк е взискателен мопс с изтънчен вкус. Всяка сутрин той се събужда с единствената мисъл в главата си – как да впечатли кокетното съседското куче Айрис. За съжаление неговите планове никога не сработват, заради няколко пакостливи миещи мечки, костенурки и котка, които винаги се появяват в най-неподходящия момент и повличат Майк в поредица от непредвидени ситуации, причинявайки бедствие.

В един от епизодите, докато Майк е разсеян, миещите мечки се промъкват в къщата и всяват хаос. Добре, че след като изяжда малко гнило сирене, дъхът на Меркурий се превръща в страхотно оръжие. В друг от епизодите, кучето на съседа си има ухажор, чиито плановете обаче никога не се оказват успешни. Гледай и виж какво ще се случи!

Началото на новите епизоди от поредицата „Страхотният Майк“ ще бъде на 15 юни и ще продължи всеки делник от 17:00 ч. по Boomerang.

Източник: knowbox

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *