Cartoon Network и Boomerang – акценти за юли 2020

ТВ забавление със сем. Уотърсън
От 6 юли – всеки ден от 11.00 ч. и 17.00 ч.

Присъедини се към телевизионното забавление на Гъмбол и семейството му. Заедно с тях, гледай най-вълнуващите и забавни предавания на CN. През юли можеш да очакваш маратони на „Време за приключения“, „Гръмотевичните котки: Тътен“, „Виктор и Валентино“ и DC Super Hero Girls.

„Нинджаго“ – Сезон 2
От 13 юли – всеки делник от 10.00 ч.

Основна сцена на действията в тази история е свят, наречен Нинджаго. Това е място, вдъхновено от източноазиатските митове и култура. Макар сградите и облеклата да са издържани в класически за Източна Азия стил, Нинджаго има модерно излъчване. Тук има метрополиси с небостъргачи, съвременни (и футуристични) превозни средства, модерна електроника, полуроботизирани екзо-костюми и много други технологии от бъдещето.

Силата на 10
От 27 юли – всеки ден от 20.00 ч.

Наслади се на предпремиерно забавление, което ще продължи 10 седмици, всяка от които сме посветили на 1 от извънземните. След това, през октомври, започват новите епизоди на „Бен 10“!
Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

Cats & Dogs
От 13 юли – всеки ден от 16.00 ч.

Обичаш котки и кучета? Това лято ти предлагаме да се насладиш на любимите си предавания с лаещи и мяукащи герои по Boomerang.

„Бен 10“ – Сезон 4
От 13 юли – всеки делник от 13.00 ч.

Впусни се в приключенията на Бен 10 от 4-тия сезон на поредицата.
В един от епизодите, докато посещават националния парк на пещерите Карлсбад, екип Тенисън се натъкват на „Бездънната яма“ – естествено формирана бездънна пропаст. Бен решава да скочи, за да бъде първият човек, открил дъното. Точно тогава се появява Кевин 11 и предизвиква Бен на състезание за достигане на неоткритото дъно. Съревнованието им е спряно с пристигането на Пробив 1-9, който ще се опита да унищожи пещерите.

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“
Всеки ден от 10.00 ч.

Не пропускай историите на любимата си, разкриваща мистерии банда в тази специална поредица от предаването „Спокойно, Скуби-Ду!“.
След като завършват последната си година в гимназията, членовете на екипа на Скуби-Ду решават да пътуват с вана на мистерията и да търсят забавления и приключения по време на лятото, което може да се окаже последното, което ще прекарат заедно. Както винаги, обаче, чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

Източник: knowbox

Добави коментар