Игрален сериал за Реактивните момичета се разработва

Реактивните момичета може отново да възкръснат под формата на пореден рибут. Според Variety игрален сериал, базиран на Cartoon Network класиката, е в разработка за американския канал The CW, който е дом на тийн драми като „Светкавицата“, „Супергърл“ и „Ривърдейл“.

Продуциран от Warner Bros. Television, зад проекта стоят Хедър Регниер, Диабло Коуди и Грег Берланти, като последните двама работят и за други The CW сериали, както и доста игрални телевизионни DC проекти.

В новата версия Реактивните момичета вече са в 20-те си години, разделени едни от други и отчаяни за неизживеното си детство, покрай борбата си с престъпността, а светът в момента се нуждае от тях повече отвсякога.

Слух, че Warner Bros. продуцират игрален сериал по друг франчайз на Cartoon Network, а именно „Бен 10“, плъзна преди време, но се оказа неверен.

„Реактивните момичета“ са сред най-успешните франчайзи на Cartoon Network. Хитовата класика вървя от 1998 до 2005 за шест сезона, като имаше и пълнометражен филм. По-късно супергероините са връщани под формата на аниме сериал, два спешъла и неотдавашния спорен рибут, който вървя от 2016 до 2019 за три сезона.

Добави коментар