Световна премиера на „Бен 10 срещу Вселената“ на 10.10.

Филмът за следващите приключения на Бен 10 ще има своята вълнуваща телевизионна премиера по Cartoon Network. С помощта на братовчедка си Гуен и дядо Макс, момчето ще завладее галактиката.

Филмът е изпълнен с невероятни приключения, като ще се фокусира върху заплаха от миналото на Бен, която се завръща, за да нанесе двойни щети на екип Тенисън и планетата Земя. В следствие на това Бен е принуден да тръгне на героично галактическо пътешествие. Междувременно братовчедка му Гуен и дядо Макс обединяват сили, за да защитят планетата, докато него го няма. Ситуацията излиза извън контрол, а младият Тенисън трябва да се изправи пред нови космически предизвикателства. Той ще трябва да открие начин безопасно да се върне на Земята, за да помогне за спасяването ѝ.

Зрителите ще видят и най-новите епизоди от четвъртия сезон на „Бен 10“. Поредицата съдържа специална изненада за всички фенове на героите. Семейство Тенисън ще пътува до Токио за много приключения и изненадващи преживявания. Излъчването на новите епизоди ще продължи до 9 октомври от 20.00 ч.

Премиерата на „Бен 10 срещу Вселената: Филмът“ ще се състои на 10 октомври от 12.00 ч., с повторение от 20.00 ч. и на 11 октомври от 06.00 ч. по Cartoon Network.

Поредицата за приключенията на „Бен 10“ е гледана от 2,7 милиона деца през 2020 г.
*Тя е създадена от Man of Action Entertainment и продуцирана от Cartoon Network Studios. Изпълнителен продуцент е Джон Фанг.

  • Източник: Nielsen NPower Live – въз основа на американско проучване за деца на възраст 2-11 години.

Източник: knowbox

Добави коментар