CN поръчва рибут на Tiny Toons и нов сериал от Генди Тартаковски

Cartoon Network и HBO Max са дали зелена светлина за нова поредица, базирана на „Tiny Toon Adventures“, озаглавена „Tiny Toons Loonversity“. Половинчасовата комедия ще включва герои от 90-арската класика, като два сезона са поръчани на този етап, които ще бъдат продуцирани отново от Стивън Спилбърг през неговото студио Amblin Television, заедно с Warner Bros. Animation.

Amblin Television и Warner Bros. Animation отдавна са се съюзили отново и работят по новата поредица на „Аниманиаците“, която ще стартира на 20 ноември в американската стрийминг платформа Hulu.

Другото ново предложение от Cartoon Network и HBO Max е „Unicorn: Warriors Eternal“. Създадено от Генди Тартаковски, познат с „Лабораторията на Декстър“, „Самурай Джак“, „Симбионичен титан“ и „Primal“, и продуцирано от Cartoon Network Studios, новият сериал проследява героичен отбор от тийнейджъри, които трябва да пазят Земята от непредвидима поличба. Главните герои всъщност са древни еднорози, които се събуждат в телата на тийнейджъри без почти никакви спомени и ограничени сили. Освен със задачата да спасяват света, те ще трябва да се сблъскат и с всекидневието да си тийнейджър.

Cartoon Network и HBO Max също така обявиха и нови проекти от детския автор и създател на „Овца в големия град“ Мо Уилямс – анимационен сериал със заглавието „Unlimited Squirrels!“ и 3D рок спешъл „Naked Mole Rat Gets Dressed: The Rock Special“, чийто сценарий е писан и от създателя на „Codename: Kids Next Door“ Том Уорбъртън.

Добави коментар