„Infinity Train“ и „Close Enough“ са сред топ 5 сериалите на HBO Max

Скорошните попълнения от Cartoon Network Studios „Infinity Train“ и „Close Enough“ се оказаха огромен хит сред феновете на анимациите, но според статистика на Observer са и сред най-гледаните сериали в стрийминг платформата HBO Max, заедно с хитове като „Отгледани от вълци“, „Любовен живот“ и „Search Party“.

Въпреки успеха си, „Infinity Train“ продължава да е под въпрос дали ще бъде подновен за четвърти сезон. Преди месеци създателят Оуен Денис сподели, че екипът е разпуснат, а Cartoon Network и HBO Max се страхували, че сериалът е прекалено мрачен за детска аудитория, към която основно го таргетират. Вероятно поради тази причина Cartoon Network каналите извън Северна и Южна Америка нямат намерения да го излъчат. HBO стрийминг услугите в Европа и Азия също пасуват на този етап.

„Close Enough“ от друга страна има успех извън САЩ. Правата му за стриймване бяха продадени на Netflix, където беше пуснат само 2 месеца след световната му премиера, като у нас даже беше стигнал първо място по гледане малко след премиерата си. Вторият сезон в момента е в продукция.

Добави коментар