Анимационен „Мистър Бийн“ филм е в разработка

В скорошно интервю за Variety с Роуън Актинсън, актьорът на Мистър Бийн, той разказва за своите убеждения за cancel културата и за своите роли. Там споделя, че вече да не иска да играе Мистър Бийн в игралната му версия. Това не го спира обаче да направи поне още един анимационен опит – този път във формата на филм. „Не ми харесва много да го играя. Тежестта на отговорността не е приятна. Намирам я за стресиращо и изтощително и с нетърпение очаквам края ѝ. След като направихме анимационен телевизионен сериал, сега сме дълбокото в разработването на анимационен филм за „Мистър Бийн“ – за мен е по-лесно да изпълня персонажа гласово, отколкото визуално“, описва актьорът.

Няма повече споделена информация за филма, вкл. дали ще е за кината или ще е телевизонен. Ако е първия случай, нищо чудно bTV Studios или Pro Films например да го дистрибутират у нас и излъчват по своите си канали впоследствие. Ако е вторият, може да го видим директно по Boomerang.

Анимационният сериал за „Мистър Бийн“ продължава да се излъчва по Boomerang от 2015 насам, като наскоро дори отново върнаха по-старите сезони по канала.

Добави коментар