Генератор Рекс се завръща в рибута на Бен 10 от 2016?

Рибутът на „Бен 10“ франчайза вече върви успешно 4 години и през октомври 2020 дори успя да завърши основния сериал с филма „Бен 10 срещу Вселената“ (наличен вече и в HBO GO). Затова сега ще направят, каквото и Nickelodeon направиха след финала на “Костенурките нинджа“ (2012) – серия от спешъли по 45 минути с елемент, който е желан от фенбазата.

Обявени са засега три спешъла. Те бяха разкрити от портфолиото на словенски актьор, който изпълнява ролята на Топовна Мощ в рибута от 2016. Първият, който се очаква да пуснат у нас на 27 февруари, е „Бен 10 010“ (епизод с… Бен 10 000, бъдещото превлъпащние на Бен). Друг обявен е „Alien X-tinction” (епизод с Извънземно Хикс).

Последният, който най-много ни привлече вниманието е „Ben Gen 10”. По заглавието звучи сякаш Рекс Салазар може се завърне под някаква форма. Не се знае нищо повече за този епизод, вкл. дали епизода всъщност ще включва Рекс или дали например ще е кросоувър с Рекс от оригиналния сериал или ще е нова интерпретация на персонажа. Ако това все пак е кросоувър с Рекс, ще е първото реално завръщане на „Генератор Рекс“ на екран. Последната поява на екран за персонажа беше в кросоувъра „Съюзът на героите“ от „Окей, Кей Оу! Да бъдем герои“, в който злодей беше отвлякъл и взел енергията на всички герои от историята на CN и ги беше оставил като статуи в CN City, светът от визията на канала от 2004 до 2007 година.

EDIT: Вече е потвърдено, че ще е нова версия на Рекс. Повече може да видите тук.

Добави коментар