„Нови“ празнични епизоди на Гъмбол

Синята котка, създадена от Бен Бокле, се завръща в нова поредица. През март по Cartoon Network започва предаването „Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“. Гледайте от днес – 1 март! Епизодите ще се излъчат като част от маратона „Невероятният месец на Гъмбол“.

В къщата на Уотърсън има наистина експлозивна комбинация от герои. Изпълненият с въображение Гъмбол, сърцатият Дарвин и суперинтелигентната Анаис представляват епик, който никога не може да е скучен. Амбициозната им майка и добродушният им татко знаят това много добре.

От днес феновете ще могат да се насладят на поредицата „Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“, която ще е изпълнена с много приключения. Това са цели 8 специални епизода, в които зрителите ще следят героите по време на извънредно събитие – изборите за президент на училището. Гъмбол не може да пропусне такава уникална възможност и решава да участва в предизборната надпревара. За да го направи, той иска помощ от Пени, а по-късно и от Лесли и Бобърт. Състезанието завършва с епизоди в стил „мемоар“, в които Анаис създава родословното си дърво, Лесли разкрива мистериозното минало на Елмор, а Гъмбол, сестра му и брат му се опитват да измислят най-добрия подарък за майка си.

Този мартенски маратон по Cartoon Network ще бъде чудесна възможност да си припомним и приключенията на синьото коте в поредицата „Невероятният свят на Гъмбол: Училищният албум на Дарвин“. Затова не пропускайте нито епизод.

Премиерата на новото предаване „Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“ е днес – 1 март от 16.00 ч. по Cartoon Network. А епизодите ще се излъчват всеки ден като част от „Невероятният месец на Гъмбол“.

Източник: knowbox

Бележка от CN BG Fans: описанието, което са дали от PR-те на CN, съдържа подвеждаща информация. Епизодите въобще нямат връзка помеждуси. Изборите са напълно отделни от хелоуинският специален епизод например. Когато децата измислят какво да правят за Денят на майката няма никакво споменаване на училищните избори в Гимназия Елмор и не знаем откъде са си го измислили. Но е подвеждащо описание и сметнахме за нужно да го отбележим.

Единственото общо е, че всеки специален епизод има тема. Темата е отделен празник или събитие, но история реално няма. Дори няма много влияние върху оригиналният сериал и не разкриват нищо важно, което да не се знае от предишните епизоди. Единственият епизод с някаква добавка е гореспоменатият епизод за предците, в който разкриват малко повече за бащата на Ричард… и примерно, че трите имена на сестричката на Гъмбол са… Анаис Ъъъъъъъ Уотърсън. Поне тук-там се прокрадва и забавна шега като тази, но те са рядкост.

Смятаме, че е нужно да отбележим, че е почти цялото съдържание на всичките тези епизоди е спомени, т.е. стари откъси на вече излъчвани преди епизоди. От описанието по-горе само за епизода с Анаис става ясно това. Единственото ново съдържание е повърхностният начин, по който се поставя контекст и причина за пускането на тези откъси. Реално истински нови епизоди на редовния „Невероятният свят на Гъмбол“ няма.

Един коментар за “„Нови“ празнични епизоди на Гъмбол

Добави коментар