„Infinity Train” завършва тази пролет

HBO Max най-сетне пусна трейлър за втората половина на втори сезон (или Книга 4) и датата на пускане на епизодите – 14 април! Но към трейлъра Entertainment Weekly съобщиха, че това е краят на сериала.

Това беше потвърдено по-късно от създателя на сериала Оуен Денис в серия от постове в социалната платформа Twitter. В тях той добавя, че епизодите ще бъдат пуснати наведнъж, че са свършили работата по сериала още през декември и че екипа на сериала вече се е разпределил по други проекти.

„Infinity Train”, продукция на Cartoon Network Studios, е сериал, проследяващ индивидуалното разгадаване на личните преживявания на различни за всеки сезон персонажи през серия от изпитания и загадки на влака. За да напуснат влака и да се приберат у дома, те трябва да се справят и да осъзнаят естеството на своя проблем.

Като всяка предишна книга в сериала, Книга 4 ще проследи нови протагонисти. Те са приятели от детство, които в следването на мечтата си да станат рок звезди, се озовават на локомотив на Безкрайният влак. Сега опитвайки се да напуснат влака, ще им се наложи да разгадават не само загадките и пъзелите му, но и собствените си отношения.

Засега не се знае кога и дали някога ще решат да дублират и пуснат сериала по Cartoon Network или HBO GO у нас.

Добави коментар