„Кларънс“ се завръща с маратон по CN?

Две години след финала на анимационната комедия „Кларънс“ сериалът продължава да набира интерес.

Той е най-гледаният сериал в YouTube канала на нашия ТВ канал! Пита се за него неведнъж както в нашата страница, така и в официалната страница на нашия канал във Вконтакте.

И изглежда най-сетне този интерес на сериала ще се отплати. При пореден път коментар, свързван с „Кларънс“, CN индикират, че може да пуснат сериала отново скоро. И това не би било изненадващо – сериалът беше върнат наскоро по сестринските ни по екип канали в Румъния, Унгария, Чехия и Полша.

Ако върнат наистина сериала, най-вероятно това ще се случи като част от блока „Уикенд маратони“. В него вече връщаха завършени сериали като „Време за приключения“, „The Looney Tunes Show” и „Спокойно, Скуби-Ду!“. Най-вероятно връщането на „Кларънс“ би се случило най-рано чак през месец май, тъй като през април връщат отново „The Looney Tunes Show” всяка събота и неделя от 14:00 до 16:45.

EDIT: Каналът реши да премахне блока и за съжаление шансовете да го върнат отново намаляха. Следете сайта и Facebook страницата ни, където ще съобщим, ако го пуснат.

6 коментара за “„Кларънс“ се завръща с маратон по CN?

  1. много ви благодаря от колко години го чаках кога ще го дават скоро в акцентите за април

Добави коментар