„Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ се завръща

През април зрителите са поканени да се присъединят към Фин и Джейк на епично пътешествие из земята на Ооо. Това специално предаване включва епизоди от „Време за приключения“, показващи различни места от тази страхотна страна.

Страната Ооо е огромен континент, който крие много невероятни кралства и закътани места. В поредицата „Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ зрителите ще получат уникалната възможност да посетят отдалечените региони на Ooo. В един от епизодите, героите ще навестят забавен жълт слон от Кралство Бонбония. А в друг, Фин ще се опита да убеди Джейк, че Принцесата Огън всъщност не е зла. Ще успее ли да го направи, въпреки желанието на героинята да превземе Кралството на Гоблините? Фин и Джейк също ще пътуват до Облачното кралство търсене на ново място за живеене. Те ще посетят и пчелния кошер, и къщичката за птици. Гледайте и вижте всичките им приключения!

Премиерата на новата поредица „Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ ще е на 5 април от 15.00 ч. А епизодите ще се излъчват всеки делник по Cartoon Network.

Източник: knowbox

Един коментар за “„Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ се завръща

  1. Здравейте, имам въпрос.
    По какъв начин легално в България мога да гледам Adventure Time, всичките 10 сезона? Няма значение дали на български, дали на английски.

Добави коментар