Cartoon Network и Boomerang – акценти за април 2021

Cartoon Network през април ще е място за страхотни премиери. Зрителите ще имат възможност да отидат на „Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ заедно с любимите си герои. А „Господин Магу“ идва за първи път в програмата на канала.

„Епичното пътешествие на Фин и Джейк“
От 5 април – всеки делник от 15.00 ч.

Страната Ооо е огромен континент, който крие много невероятни кралства и закътани места. В поредицата „Епичното пътешествие на Фин и Джейк“ зрителите ще получат уникалната възможност да посетят отдалечените региони на Ooo. В един от епизодите, героите ще навестят забавен жълт слон от Кралство Бонбония. А в друг, Фин ще се опита да убеди Джейк, че Принцесата Огън всъщност не е зла. Ще успее ли да го направи, въпреки желанието на героинята да превземе Кралството на Гоблините? Фин и Джейк също ще пътуват до Облачното кралство търсене на ново място живеене. Те ще посетят и пчелния кошер, и къщичката за птици. Гледай и виж всичките им приключения!

„Господин Магу”
От 12 април – всеки ден от 17.00 ч.

Господин Магу идва за първи път по Cartoon Network. Гледай и се забавлявай с него от самото начало със сезон 1!

Господин Магу е добронамерен човек, който винаги е готов да помогне на околните. Това обаче често причинява бедствия, защото без очилата си той не вижда особено добре. Така непрекъснато създава разнообразни, забавни бъркотии. Въпреки това, винаги успява някак да осуети плановете на единствения си враг – хамстерът мегаломан Физ.

„Бакуган: Арморд Алайънс“
От 19 април – всеки ден от 20.25 ч.

Във втория сезон на „Бакуган: Арморд Алайънс“ ни очакват нови приключения с бакуганите. Както знаем, те са магически същества, които имат суперсили. Благодарение на това, собствениците им ги използват за да правят добрини. Откакто Дан, Уинтън и Лия откриват съществуването на създанията, непрекъснато спасяват света и дори стават известни.

В премиерните епизоди неочакван противник ще въздейства на ума на Дан. Той го постига като се прокрадва в сънищата на момчето и чрез ред кошмари го убеждава в злите си планове. Сега останалите приятели трябва да ползват бакуганите, за да спрат Дан и да му попречат да стори вреда. Това се оказва особено трудна задача за Арморд Алайънс, тъй като противниците им са създали супер-бакуган, който съчетава силите на няколко създания.

Скоро ни предстоят страхотни априлски забавления по Boomerang. Задава се старта на поредицата „Шап-Шап и шапчовците“, в която няколко добродушни гъбки, водени от любознателния Шап-Шап, разкриват тайните на горските кътчета. За най-малките зрители ще има и нови епизоди на Power Players, както и вълнуващи мистериозни приключения със Скуби.

„Шап-Шап и шапчовците“
От 19 април – всеки ден от 18.00 ч.

Малкият Шап-Шап не се страхува от никакви предизвикателства. Той е малко несигурен, но смел, което улеснява разучаването на буйната растителност в гората. Всеки ден среща нови обитатели на това зелено и любопитно място. Малката Лилит винаги е до него – като доброто й настроение успява да освети дори най-облачните дни в горската земя. Шап-Шап има и най-добър приятел, на име Шеп, който притежава необуздано любопитство и иска да знае всичко за дома им – градчето Шаптън. В премиерните епизоди, героите ще намерят самотно яйце и ще се опитат да го занесат там, където му е мястото: Шап-планината. Но дали ще успеят?

„Шап-Шап и шапчовците“ не е само история за страхотни приключения, но и за пътя на себеопознаването. В този свят, пълен с интересни герои и същества, най-важното нещо се оказва да откриеш кой си всъщност, независимо с какви трудности се сблъскваш.

Power Players
От 12 март – всеки ден от 14.00 ч.

Power Players е обичано предаване, което познаваме от Cartoon Network. А сега ще му се насладим и по Boomerang. Най-малките зрители ще могат да проследят приключенията на 9-годишния Аксел и неговите играчки, но това не са обикновени играчки: те могат да оживяват. Сред тях има някои много интересни герои като например: Сержант Щурм, хитрият Галилео, борецът Маско, роботът Слобот, куклата Боби Блоби и синьото мече Варварина. Сега Аксел и талантливият екип ще имат възможност да спасят света от най-различни злодеи.

В един от първите епизоди приятелите ще трябва да върнат чука на Варварина от злонамерената принцеса Сладкосолна, която го е придобила от … Галилео. Героите също ще организират забавни състезания, за да тестват скоростта и издръжливостта си. А когато Слобот загуби, се превръща в три отделни робота – всеки с различен характер.

Boomerang кино със Скуби-Ду
От 1 април – четвъртък до вторник от 11.00 ч.

Десетилетия наред феновете са запленени от приключенията на забавното куче и групата млади детективи. А сега предстои още от Скуби по Boomerang. Всеки от филмите, които ще бъдат излъчени, има нова загадка и нови улики, а бандата ще трябва да ги разследва. Игралният „Скуби Ду: Мистерията започва“ ще покаже на зрителите как Дафни, Велма, Фред и Шаги са се запознали в гимназията. По случайност те попадат в училищно сбиване, за което директорът ги наказва. Въпреки че изглеждат напълно различни хора, те бързо откриват, че ги обединява страстта им към разкриване на мистерии и започват да работят заедно. Във филма Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur, приятелите ще си вземат заслужена почивка в слънчевия Ню Мексико. Шаги се нуждае от релакс след предишните сблъсквания със страховити призраци. Екипът обаче ще трябва да обедини сили за пореден път – тъй като в района се появява древен динозавър, който сее хаос и пази скъпоценни съкровища.

От 1 до 6 април от 11.00 ч.

Източник: knowbox

Добави коментар