„Бакуган: Бойци в действие“ отново в ефир

Популярно аниме от историята на Cartoon Network се завръща в ефир – „Бакуган: Бойци в Действие“!

Това се случва благодарение на новия детски канал Super Toons. Те информираха за това още предишния месец в Facebook пост на страницата на канала. Макар и в крайна сметка да не са обявили все още датата в тази страница, в сайта на канала може да се види, че вече е в ефир. Излъчва се всеки делник от 21:00 с повторение на същия ден от 23:00. През уикендите е от 21:35 и повторение на същия ден от 23:00.

По информацията от сайта до четвъртък, 06.05 ще стигнат до епизод 6, в петък ще пуснат вече пуснат епизод (вероятно е техническа грешка и реално е епизод 7) и премиерите ще продължат от епизод 8 в събота.

„Бакуган: Бойци в Действие“ се излъчваше по нашата версия на Cartoon Network до ранната 2014 година. Първият сезон, който се излъчва в момента по Super Toons, проследяваше Дан и приятелите му, които откриват същества, наречени Бакуган и създават своя игра, която прераства във война за нашия и техния свят.

Дублажът е нов, дело отново на студио „Про Филмс“. В него участват Ива Стоянова, Евгения Ангелова, Марио Иванов, Сотир Мелев, Виктор Иванов и Симеон Дамянов. Засега няма информация дали ще пуснат целия сериал, но програмата за канала може да следите тук.

Добави коментар