„Гризи и лемингите“ отново по Boomerang

Единственото нещо, за което мечтае мечката Гризи, е покой. За съжаление, той може никога да не го получи – досадните леминги винаги ще измислят план, с който да го дразнят. Въпреки че тези сини същества са малки, пухкави и незабележими, те могат да създадат истински хаос.

Любимите герои от тази поредица се завръщат по Boomerang в премиерните епизоди на сезон 3. Лемингите ще откраднат прясно уловената риба на мечката и специалните му закуски. Гризи ще положи много усилия, за да ги върне. Те също открадват от него книга, пълна с мечи мъдрости. Гризи за пореден пък няма да може да се отпусне след дълъг и уморителен ден. Почивката му ще бъде прекъсната от мистериозни светлини. Но дали това е просто обикновена светлина, или не са група палави леминги с фойерверки? Гризи ще се опита да хване лемингите с въдица и ще трябва да положи много усилия, за да ги изтегли от сандъка, пълен с експлозиви?

Премиерата на „Гризи и лемингите“ е днес от 19.25 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

Източник: knowbox

Добави коментар