Излезе трейлърът на кросоувъра със Скуби и Кураж

След като в края на 2019 г. стана ясно, че се продуцира филм със заглавието „Scooby-Doo! and Courage the Cowardly Dog“, година и половина по-късно се появи първото официално потвърждение от страна на Warner Bros., че филмът ще се случи. С трейлъра излезе и датата, в която ще бъде пуснат в САЩ на DVD и за дигитално закупуване – 14 септември.

Озвучаващите актьори на Кураж и Мюриел Марти Грабстaйн и Теа Уайт се завръщат, а Юстас ще бъде озвучен от Джеф Бъргман. Създателят на „Кураж, страхливото куче“ Джон Дилуърт не е замесен в продукцията на филма. Бил е поканен като консултант, но отказал, тъй като се свързали с него много по-нататък, когато продукцията вече е била започнала. Джон даже се изразил против кросоувъра.

Източник: scoobysnax1.weebly.com

Филмът първоначално е бил предвиден като епизод на сериала „Скуби-Ду и виж кой друг!“, но в последствие е развит като цял филм.

За съжаление, няма новини за новия сериал по Кураж и вероятно е отказан, тъй като създателят наскоро сподели, че новото ръководство на Cartoon Network не счита Кураж за приоритет.

Добави коментар