Cartoon Network и Boomerang – акценти за юли 2021

Лятото по Cartoon Network е време за много ваканционни забавления. Каналът е подготвил маратона „Крейг край реката: Летни приключения“, който ще включва премиерните епизоди от третия сезон от поредицата, както и един специален. Зрителите ще могат да видят и новите приключения на двамата братя, прекарващи ваканцията си при баба им Чата във „Виктор и Валентино“.

Крейг край реката: Летни приключения
От 5 юли – всеки ден от 08.55 ч.

„Крейг край реката: Летни приключения“ е лятна поредица, подготвена от Cartoon Network. Крейг и приятелите му ще открият заедно ред нови места по поречието. Специалният епизод „От другата страна: Турнирът” разказва за предстоящия рожден ден на бащата на Крейг. Момчето знае, че трябва да намери хубав подарък за повода. От Зеленото пончо той научава за турнир, организиран от другата страна на Реката. Крейг е убеден, че там могат да бъдат получени невероятни награди. Затова решава да спечели една от тях и да я даде на баща си. Заедно с Келси и Джей Пи, тримата се включват в състезанието.

В новите епизоди, Дървото-магазин ще бъде атакувано от пчели. Героите ще открият, че има само един начин за разрешаване на тази ситуация: сътрудничество. Те ще назначат комитет за самоуправление, който ще създаде план за действие, но дали ще е сполучлив?

Cartoon Network кино
Всеки ден от 7.55 ч.

Това лято е време и за страхотни филми по Cartoon Network. Наслади се на най-добрите истории за Скуби Ду, Том и Джери, и на „Ние, мечоците: Филмът“. Cartoon Network кино е поредица от пълнометражни продукции за любимите ни герои.

Групата на младите детективи ще отиде в луксозен курорт, където чичото на Фред е известен готвач. За съжаление, те няма да могат да си починат. Курортът е обитаван от призрак, който харесва вкусните ястия на чичото и съумява да развали празника на другите почиващи. Бандата детективи също ще търси изчезналото тринадесето чудовище – те вече са намерили първите дванадесет, но последното се оказва трудно. Фред, Велма, Дафни, Шаги и Скуби ще се изправят и срещу зомбита, а в най-новата продукция, ще се появят като LEGO герои. В друг от филмите, пък, ще трябва да се справят с духове-пирати.

Виктор и Валентино
От 26 юли – всеки ден от 10.55 ч.

Братята Виктор и Валентино се завръщат по Cartoon Network в премиерата на Сезон 2, както и в специалния епизод „През деветте нива на Миктлан“. Момчетата отново ще се срещнат с приятелката си призрак – Кристина. Момичето има страхотни способности – тя свети в тъмното и левитира. Братята и тяхната приятелка ще бъдат толкова олисани в игри, че ще забравят за влака на Кристина към подземния свят. Но момичето трябва да се върне при семейството си. Виктор и Валентино решават да преминат с нея през осемте нива на подземния свят, за да стигнат до деветото от тях, където роднините й я очакват.

Премиерните епизоди, разказващи за приключенията на полубратята в малкия град Монте Макабре, също ще покажат отново койота Уеуе, който ще бъде последната надежда за героите. Те случайно ще освободят злонамерени привидения и само той ще може да им помогне.

Юли по Boomerang също ще ни представи много весели премиери. Ще има нови епизоди от поредицата за Лампът и учените, които го гонят, както и нови истории за приключенията на Алиса и Луис в Страната на чудесата. През първия месец от летните ваканции, каналът ни кани и в Boomerang’s Best Friends – където ще видим ред приключения с Мистър Бийн и Теди.

Алиса и Луис
От 5 юли – всеки ден от 20.00 ч.

6-годишната Алиса е едно умно момиченце, което не пропуска възможност за нови игри. Един ден, в момент на скука, тя открива Страната на чудесата. От този момент нататък Алиса, придружена от вълшебния заек Луис, опознава този пъстър свят, пълен с магически същества. Малката Алиса ходи и на училище, където има други приятели, но тя се нуждае от нови приключения и решава да участва в състезанието за пазител на важния часовник на Страната на чудесата. Неин съперник ще се окаже… Луис. За да спечелят, те трябва да убедят останалите жители на тази странна земя в способностите си. Неочаквано, момичето печели първо място, но дали ще може да се справи с отговорностите си така добре, както някога Луис го е правил.

Най-добрите приятели по Boomerang
От 10 юли – всеки уикенд от 13.00 ч.

През юли, по Boomerang очакваме маратон с Мистър Бийн. Каналът празнува изключителните приятелства в поредицата «Най-добрите приятели по Boomerang» Този месец, най-младите зрители ще срещнат двама известни приятели – Мистър Бийн и неговият незаменим спътник, плюшеното мече Теди. Въпреки че Мистър Бийн среща много герои по пътя си, именно Теди е най-добрият му приятел. Заедно са преживели много приключения, защото Бийн го води навсякъде. Теди вече е видял доста свят – това е голямо постижение за малко плюшено мече. В един от епизодите в маратона, двамата ще играят на видео конзола. Мистър Бийн не знае много за устройствата, но има страхотен учител: племенникът на Мисис Уикет. Бийн ще види конзолата му и ще купи същата за себе си и Теди. Освен това, ще реши да се научи да кара скейтборд, но ще установи, че това хоби не му е «по мярка». Тогава ще се запознае със скутерите – превозни средства, с които той се справя по-лесно и започва да прави най-различни трикове.

Лампът
От 12 юли – всеки ден от 17.45 ч.

Лампът е малко същество, което може да променя формата си. Създаден е в лаборатория под наблюдението на учени. Той е изключително гъвкав: може да се промъкне през всяка пролука. Благодарение на това е в състояние да избяга от всеки капан. Ето защо е трудно да бъде задържан на едно място и на учените често им се налага да запретват ръкави в търсене на Лампът, който за пореден път им се е изплъзнал.

През юли, Boomerang ще излъчи премиерните епизоди от поредицата. Зрителите могат да очакват и нови забавни бягства. Лампът ще се озове в музей, където ще видим много древни експонати. За него се оказва изключително лесно да придобива формата им. Ще успеят ли учените да намерят съществото в голямата сграда? Те също ще отидат и на плажа, където Лампът ще разбере, че да бъде себе си е напълно нормално. Не е нужно да се вписва в определени форми. Заедно с учените ще бъдат и смалени случайно – пак ще се състезават както обикновено, но в по-малък размер.

Източник: knowbox

Добави коментар