„Алиса и Луис“ с нови епизоди по Boomerang

6-годишната Алиса е едно умно момиченце, което не пропуска възможност за нови игри. Един ден, в момент на скука, тя открива Страната на чудесата. От този момент нататък Алиса, придружена от Луис, опознава този пъстър свят, пълен с магически същества. Малката Алиса ходи и на училище, където има други приятели, но тя се нуждае от нови приключения и решава да участва в състезанието за пазител на важния часовник на Страната на чудесата. Неин съперник ще се окаже… Луис. За да спечелят, те трябва да убедят останалите жители на тази странна земя в способностите си. Неочаквано, момичето печели първо място, но дали ще може да се справи с отговорностите си така добре, както някога Луис го е правил.

Всеки епизод от поредицата води зрителите на най-различни приключения. Въпреки че Страната на чудесата е управлявана от лукава кралица, Алиса не се обезсърчава и често посещава любимото си място. Така, заедно с Луис преживяват куп интересни случки и не спират да се забавляват.

Премиерата на новите епизоди на „Алиса и Луис“ ще се състои в понеделник, 5 юли. Като ще се излъчват всеки ден от 20.00 ч. по Boomerang.

Източник: knowbox

Добави коментар