„Виктор и Валентино“ се завръщат у нас

Братята Виктор и Валентино се завръщат по Cartoon Network в премиерата на Сезон 2, както и в специалния епизод „През деветте нива на Миктлан“. Момчетата отново ще се срещнат с приятелката си призрак – Кристина. Момичето има страхотни способности – тя свети в тъмното и левитира. Братята и тяхната приятелка ще бъдат толкова олисани в игри, че ще забравят за влака на Кристина към подземния свят. Но момичето трябва да се върне при семейството си. Виктор и Валентино решават да преминат с нея през осемте нива на подземния свят, за да стигнат до деветото от тях, където роднините й я очакват.

Премиерните епизоди, разказващи за приключенията на полубратята в малкия град Монте Макабре, също ще покажат отново койота Уеуе, който ще бъде последната надежда за героите. Те случайно ще освободят злонамерени привидения и само той ще може да им помогне. Гледайте, за да видите какво ще се случи.

Премиерата на новите епизоди от „Виктор и Валентино“ ще е на 26 юли от 10.55 ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват всеки ден до 30 юли по същото време.

Източник: knowbox

Добави коментар