Cartoon Network и Boomerang – акценти за август 2021

През втория месец на лятната ваканция, Cartoon Network ще излъчи новата приключенска комедия „Чудовищен плаж“. На този райски плаж винаги е лято – там всеки ден сърфират весели деца и пъстри чудовища. Каналът ще ни зарадва и с третия сезон на „Островът на летния лагер“, разказващ историята на Таралежка и Оскар.

Чудовищен плаж
От 9 август – всеки ден от 11.20 ч.

Cartoon Network представя забавната поредица „Чудовищен плаж“. Продукцията разказва за брат и сестра, които живеят със своя чичо Уди на остров Ики-ики. Джен и Дийн се срещат с шарени сърфиращи чудовища и преживяват заедно приключения, изпълнени с морски игри, музика и неочаквани приятелства.

В един от епизодите, Джен и чудовището Мът решават да ремонтират изоставена кола, за да могат да участват в страхотните състезания от Гран При на вулкана. Дийн, обаче, е загрижен и подозира, че превозното им средство е всичко друго, но не и обикновено. Ще попаднат ли героите в беда заради придобивката си? Два самотни тюлена също ще посетят плажа. Те ще потърсят помощ от обитателите на острова, преструвайки се на застрашен вид. Тъй като Амфибия е винаги готова да помогне, ще се заеме да ги спаси. Героинята все още не знае, че тези хитри пришълци искат само да се насладят на безплатен лукс.

Летни дни с Гъмбол
От 2 август – всеки ден от 13.50 ч.

Всеки август, малките зрители следят приключенията на Гъмбол и останалите жители на град Елмор. Синьото коте, розовата му сестра – Анаис и доведеният им брат – Дарвин могат да създадат много неприятности, затова татко Ричард и мама Никол полагат големи усилия, за да бдят над тях. В епизодите от летния маратон, момчетата ще се отегчат един от друг и ще решат да си играят с Тина, Банана Джо и Тобаяс. Но дали няма да започнат да си липсват?

В друга от историите, Гъмбол често ще спори с мрачния си съсед, г-н Робинсън. Въпреки трудните им взаимоотношения, възрастният мъж ще спаси живота на хлапето. Гъмбол ще се опита да промени поведението си, за да се отплати на стареца. Дарвин също ще бъде изправен пред голямо предизвикателство. Богатата дъщеря на собственика на „Фабриката за дъги“, Масами, иска да впечатли приятелите си и затова си решава, че ще се вижда с братчето на Гъмбол. Сега, той ще трябва да се измъкне от тази неочаквана ситуация.

Островът на летния лагер
На 14 и 21 август – от 11.50 ч.

Героите от „Островът на летния лагер“ се завръщат в дългоочакваната премиера на третия сезон от поредицата. Този път, създателите представят и истории, които се случват извън магическия остров.

Сузи и Рамона получават важна мисия. Те са единствените, които могат да спасят Ню Йорк от чума. Болестта засяга магически същества, които мистериозно изчезват из града. За да разберат защо се случва това, Сузи и Рамона ще спрат времето и ще започнат разследване. Чака ги доста работа – обучение на нови вещици и сложна спасителна мисия.

Интересни неща се случват и около малката Луси. Жителите на острова искат да ѝ направят изненада. За да не се издадат, ще се наложи изобретателният Оскар да отвлича вниманието ѝ. Очаква ни и среща със старейшините, която ще доведе до неочакван обрат в събитията на острова.

Boomerang ни кани на много невероятни премиери през август. Децата на Гъбкодол, например, ще открият нови, неподозирани горски кътчета. Каналът е подготвил и разнищване на загадки с малката детективка Холмс. Страхотно забавление очаква зрителите с епизоди от „Шоуто на Том и Джери“, „Тафи“ и „Мистър Бийн“. Ще има и летен маратон с героите на Baby Looney Tunes.

Шап-Шап и шапчовците
От 30 август – всеки ден от 18.00 ч.

Шап-Шап мечтае да бъде бърз колкото приятеля си от Гъбкодол. Той е убеден, че така ще може да се докаже на останалите жители. Но приятелят му не обича да показва таланта си и го използва само когато трябва да помогне на някого. Затова Шап-Шап решава да организира състезание, но не очаква, че неговият побратим ще откаже да участва. Сега Шап-Шап трябва да измисли друг начин да се изтъкне пред останалите шапчовци. Шеп ще се занимава с преследване на собственото си любопитство. Той обича да учи и ще иска да научи всичко за гъбарството и горските суеверия. За тази цел той ще отиде при най-мъдрия от шапчовците. Но дали легендите са толкова верни, колкото историята за Гъбкодол.? Шеп е очарован от тях. Лилит също ще се присъедини към забавленията на приятелите си. Гледайте и вижте какво ще се случи!

Let’s Play Detective
От 2 август – всеки делник от 15.00 ч.

Всички, които обичат мистериите, сега ще имат възможност да ги разгадават заедно. Детектив Холмс е готова да реши всеки случай. С епизоди от поредиците „Шоуто на Том и Джери“, „Тафи“, „Мистър Бийн“ и „Гризи и лемингите“, малката героиня ще помогне на зрителите да решат много необичайни случаи. Как сините създания, например, са планирали засада за мечката гризли? Как работи следващият капан, поставен от Том за Джери? Кучето Бентли ще надхитри ли Тафи? Заедно с детектив Холмс, зрителите ще научат триковете в сложните планове на героите от редица известни предавания. Малката героиня дори насърчава публиката да разрешава заплетени случаи самостоятелно.

Baby Looney Tunes Weekend
От 7 август – всеки уикенд от 13.00 ч.

Почти всеки познава емблематичните „Шантави рисунки“. Но знаят ли зрителите какво са обичали да правят любимите им герои в детството си? Baby Looney Tunes носи отговора на този въпрос.

В августовския маратон, героите ще преживеят много забавни моменти. Дафи ще разкаже страшна история и всички много ще се изплашат, но най-уплашен ще бъде … самият Дафи. Туити ще покаже смелост и след като играе супергерой, ще повярва, че наистина е такъв. Но дали релно ще има суперсили?

Всички малчугани ще участват в състезанието по скок на дължина в басейна. Цялата група ще си прекара страхотно, но за един от тях ще бъде доста голямо предизвикателство: Силвестър много се страхува от водата. Дали ще успее да преодолее страха си?

Източник: knowbox

Добави коментар