Cartoon Network и Boomerang – акценти за септември 2021

„Пълна Драмарама“ – Сезон 2
От 13 септември – всеки делник от 15.00 ч.

Зрителите, още преди време, се влюбиха в поредицата „Пълна Драмарама“ и сега ще имат възможността за нови забавления с малките беладжии. Вторият сезон започва през септември по Cartoon Network.

В новите епизоди се оказва, че Норбърт Хатчет има неосъществена детска мечта: иска да свири на туба. Децата ще видят това като възможност да се отърват от него – ако той се фокусира върху музикалната група, те ще могат да си правят каквото искат. Планът се оказва успешен, но те не очакват едно нещо: колко много ще им липсват грижите му.

Децата от забавачката не са единствените, които създават забавни проблеми във втория сезон. Известен хаос предизвиква и самият Хатчет. Той ще започне да се занимава и с втората си страст: компютърните игри. Ще използва код за пряк път в играта си и по този начин ще отприщи зловещ аватар? Ще успее ли веселата компания да се справи с опасния пришълец?

„Време за приключения: Далечни земи“
На 4 септември – от 15.50 ч., с повторение на 6 септември – от 06.50 ч.

„Време за приключения“ е поредица, разказваща за съдбата на двама близки приятели: мъдрото куче Джейк и забавното момче Фин, което отчаяно иска да стане герой. Това дуо е неразделно – освен приятелство им, ги обвързва и големият им талант за откриване на шеметни и опасни приключения.

Cartoon Network, заедно с Пендълтън Уорд и Адам Муто, са подготвили за феновете поредицата от мини-епизоди „Време за приключения: Далечни земи“. През септември ще се излъчи специалният епизод, наречен „Отново заедно“, където след дългата почивка разделени, Фин и Джейк ще се впуснат в още по-големи приключения. Когато се изправят лице в лице с ново страшно зло, приятелите ще трябва да преоткрият силата на приятелството си.

„Малки титани: в готовност за Батман!“
От 18 септември – всеки уикенд от 10.55 ч.

Дори грубият, вечно зает да търси справедливост, Батман, си има своето меко място. И със сигурност ще се озари на рождения си ден – особено след като Малките титани са му подготвили редица изненади. През септември Cartoon Network ще излъчи епизоди от „Малки титани: в готовност!“ с участието на емблематичния супергерой. Освен това, програмата ще включва пълнометражната продукция „Скуби-Ду и Батман: Дръзки и Смели”, в която детективът куче и приятелите му ще се нуждаят от помощ, за да хванат нов престъпник. Батман ще се намеси, за да им помогне. Cartoon Network ще излъчи и филма Lego Batman: The Movie – DC Super Heroes Unite, където Батман и други супергерои обединяват сили срещу Лекс Лутър и Жокера.

„Бакуган: Геоган Райзинг“ – Сезони 3
От 6 септември – всеки ден от 06.25 ч.

Любимият екип се завръща в третия сезон на поредицата. Историята на „Бакуган: Геоган Райзинг“ започва, когато героите са изтощени, след като спасяват света.

Зрителите отново ще срещнат Драгоноид, главния Бакуган на Дан Кузо, който е също толкова спонтанен и ентусиазиран, колкото човешкия си приятел. И зрителите, и героите, обаче, ги очакват големи изненади: ще се появят неизвестни досега същества с нови сили. Те са комбинация от обикновени бакугани и кристални елементи, благодарение на което могат да приемат безпрецедентни геометрични форми. В новите епизоди Дан, Уинтън, Лия и техните приятели ще се изправят пред най-големите предизвикателства в живота си.

„Шоуто на Том и Джери“
От 6 септември – всеки делник от 17.00 ч.

Смешната сива котка и кафявата мишка забавляват зрителите в продължение на много десетилетия. И въпреки това, в „Шоуто на Том и Джери“ котката Том продължава да вярва, че един ден ще успее да улови Джери.

В новите епизоди, съперниците ще обединят сили, за да защитят съкровището на бялото коте. Том много иска да спечели обичта й. Приятелката им има нещо доста ценно: колекция от … рибени консерви. В играта ще се намеси и друг участник. Ще започне едно много забавно състезание.

В предстоящите епизоди героите ще предизвикат много шум и в скъп ресторант. Те също ще се преместят в къща край голямо езеро. Том ще намери чудовището от Лох Нес и ще го убеди да атакува града. Тогава героичният Джери ще се намеси, за да защити всички.

Power Players – Сезон 1
От 13 септември – всеки ден от 21.00 ч.

9-годишният Аксел е умно момче, което не се страхува от специални мисии. Оказва се, че играчките му, воини, са също толкова смели. В най-новите епизоди на Power Players, Аксел ще се грижи за нова малка кукла. Задачата му изглежда изключително лесна преди Бесния да се намеси и да започне да спъва усилията му. Аксел и приятелите му ще трябва да се справят със ситуацията.

В друг епизод, главният герой открива една ретро играчка на чичо Андрю: агент Дейнджър. Чичото предупреждава момчето, че агентът не е като супер приятелите му и трудно се контролира, но Аксел не го слуша и агент Дейнджър бяга. Само екип Power Players ще могат да го заловят.

Източник: knowbox

Добави коментар