CN поръчва 3 нови оригинални филма

Cartoon Network стартира нов вечерен семеен блок по американския си канал, наречен „ACME Nights“. Кръстен на измислената компания от Шантавите рисунки, новият блок ще стартира още на 19 септември и всяка неделя ще излъчва кино филми като „Шазам“, „Човек от стомана“, „Костенурките нинджа“, „Шерлок Гномс“, „Детектив Пикачу“, „Скуби-Ду“ (2020) и „Завръщане в бъдещето“.

Блокът ще предложи и нови оригинални филми от Warner Bros. Animation като „Merry Little Batman“ – пародия на „Сам вкъщи“ с 6-годишния Деймиън Уейн, който ще се бие с престъпници от Готъм, докато пази дома си; „Did I Do That to the Holidays? A Steve Urkel Story“ – анимационен мюзикъл с култовия герой Стийв Ъркъл от 90-арския ситком „Семейни въпроси“; както и сай-фай филм с Дафи и Порки от екипа на „Looney Tunes Cartoons“.

„ACME Nights“ ще бъде дом и за премиерни анимационни сериали като „Aquaman: King of Atlantis“ (3-епизоден минисериал от създателя на „Гръмотевичните котки: Тътен“), „Batman: Caped Crusader“, „Gremlins: Secrets of the Mogwai“ и „Unicorn: Warriors Eternal“ (новият сериал от Генди Тартаковски), както и за ТВ игра за Хари Потър по повод 20-годишнината от филмовата поредица.

Въпреки че блокът е промотиран като дестинация за цялото семейство, програмата ще съдържа по-зрели филми и сериали от редовната дневна програма на Cartoon Network и ще бъде буфер преди късния блок за възрастни Adult Swim.

Американският Cartoon Network се върна към излъчването на игрални филми още миналата зима, когато пусна „Жената-чудо“ (2017) и „Лигата на справедливостта“ (2017), а след няколко дни ще има седмица с филми от „Междузвездни войни“, където ще излъчи епизоди I-VI и „Rogue One“.

Добави коментар