Cartoon Network и Boomerang – акценти за октомври 2021

„Крейг край реката“ – Сезон 3
От 4 октомври – всеки делник от 15.00 ч.

Новият сезон на „Крейг край реката“ ще започне със специален епизод за приключенията на героите по време на Хелоуин. Крейг има блестяща идея – иска да събере всички сладкиши в град Хъркълтън. Така той планира да стане краля на Хелоуин. Но такова богатство си има цена. Крейг и приятелите му срещат ужасен призрак, който решава да обитава Поречието.
В новите епизоди, Крейг ще отиде и на зимна ваканция. Няма нищо по-хубаво от това да се върнеш на любимото си място край реката след зимната почивка. Оказва се обаче, че когато се прибира вкъщи, Крейг открива любимото място пусто и изоставено. Сега само той може да разбере какво се е случило и да спаси Поречието.

DC Super Hero Girls – Сезон 2
От 18 октомври – всеки делник от 16.25 ч.
Гледай и маратоните всеки уикенд – от 11.30 ч.

Готъм Сити може да спи спокойно. Екипът на DC Super Hero Girls пази всичките му жители. Групата е ръководена от Уондър Уомън, към която се присъединяват Бъмбълбий, Батгърл, Затана, Супергърл и Грийн Лентърн.

През октомври, Cartoon Network ще започне да излъчва втория сезон на поредицата. Батгърл научава, че старият враг на Батман е пристигнал в града. Възможно ли е тъмният супергерой да ѝ позволи да се присъедини към битката? Най-накрая тя ще може да изпълни мечтата си – да се бие заедно с най-големия герой на Готъм Сити.
През уикендите, Cartoon Network ни кани и на маратони с епизоди от първи сезон. Те ще започнат с филм на DC Super Hero Girls от четири части, който разказва историята на момичетата.

„Гъбчовците!“ – Сезон 2
От 25 октомври – всеки делник от 14.30 ч.

Новият сезон на хитовата поредица от Стивън П. Найри, създателят на сериала „Кларънс“, тръгва по Cartoon Network през октомври. Цветният Гъбкодол е място, където всеки има специална роля. Паскал е художник, д-р Нанси се грижи за гъбчовците, а синът й, Сет, насърчава другите деца да изследват света. Главният герой обича да разучава непознати досега места.

В премиерните епизоди, Лимончо ще се захване с необичайно хоби – червеи. Нямаше да е изненадващо, ако не беше факт, че приятелят на Лимончо – Невин не понася малките същества. Той решава да убеди Сет да ги изгони от Гъбкодол. Дали Лимончо ще приеме това? В друг епизод, къщата на д-р Нанси и Сет ще бъде нападната от куп раци. Нанси решава, че е време да постави супер система за сигурност в дома си. Въпреки това, когато Паскал случайно стартира системата, къщата става опасна.

Бен 10: Извънземно унищожение
На 10 октомври – от 10.00 ч. и повторение на 11 октомври – от 05.55 ч.

Cartoon Network ни кани на премиерата на специален епизод от „Бен 10“. В „Извънземно унищожение“, Бен Тенисън отново ще отиде на къмпинг с дядо Макс.

Въпреки, че специалното пътуване изглежда като чисто забавление, се оказва, че момчето и дядо Макс са от паралелно измерение. Бен е в лошо настроение и за капак, изведнъж се появява мистериозен непознат от друго измерение. Извънземно Хикс преминава през космическия портал с една цел – да придобие ценния Омнитрикс. Той е много по-силен от Бен и успява да открадне устройството. Дядо Макс и Бен трябва да обединят сили със семейства Тенисън от други измерения, за да се изправят срещу извънземно Хикс и да спасят света.

Хелоуин по Cartoon Network
Маратони на 30 октомври – от 06.55 ч. и на 31 октомври – от 05.55 ч.

Номер или лакомство? Скуби-Ду определено би избрал лакомството, но благодарение на други анимационни герои от Cartoon Network, ще има и някои номера. Маратонът „Хелоуин по Cartoon Network“ ще включва истории с кучето детектив и неговите приятели, супергрупата „Малки титани“, Гъмбол, заедно с Дарвин и останалата част от жителите на Елмор, както и Юникити, с нейното кралско обкръжение.

Каналът ни кани да видим пълнометражни филми със Скуби-Ду, включително премиерата на Happy Halloween, Scooby-Doo! Шаги и неговият кучешки приятел се готвят за празник с безплатни сладкиши, но празненството ще бъде прекъснато от атака на тикви мутанти. Детективите ще се опитат да разгадаят мистерията. На свой ред, в кулата на Малките титани, Зверчето играе номера на всички. Старфайър, Киборг, Рейвън и Робин решават да му се отплатят с това, което обича и го превръщат в … призрак.

„Гризи и лемингите“ – Сезон 3
От 4 октомври – всеки ден от 19.30 ч.

Един ден, мечката гризли се нанася в хижата на горския рейнджър. Всички жители на канадския природен резерват искат да завладеят удобната вила, но именно Гризи успява да получи най –удобния дом в гората. Има една група същества, които никак не харесват това – сините леминги. Те ще направят всичко, за да изгонят мечката от хижата. Техните сложни засади са достойни за възхищение. Въпреки, че често се провалят, те продължават да вярват, че един ден ще победят Гризи.

В новите епизоди, лемингите и Гризи изстрелват номерата си до нови висоти, пренасяйки схватките си в нови краища на света. Те вече са били на Великата китайска стена, в манастира Шаолин и са срещали истинска панда. Сега ще отидат на африканско сафари и ще научат за антарктическите ледници.

Scooby’s Spooky Weeks
От 11 октомври – всеки ден от 16.00 ч.

Октомври е месецът на Хелоуин, така че каналът Boomerang няма как да пропусне приключенията на онези, за които преследването на призраци е професионално занимание. Скуби-Ду и тийнейджърските детективи ще се появят в епизоди на „Спокойно, Скуби-Ду!“, а също и в пълнометражни филми.

Първият филм, който ще бъде излъчен, ще бъде „Скуби-Ду: Призрачният каубой“. Шаги и неговият кучешки приятел се озовават в призрачно ранчо. Тийнейджърските детективи и кучето им трябва да предприемат действия, за да спасят Дивия Запад и да разберат дали духът на местният разбойник е истински.

В един от епизодите на „Спокойно, Скуби-Ду!“, бандата дори ще помогне на Велма да сбъдне една от мечтите си, като отиват с нея на исторически панаир. Всички ще се преоблекат като средновековни жители. Те обаче не са предвидили, че духът на средновековен шут ще изплаши гостите на фестивала. Сега детективската банда ще се опита да хване натрапника от подземния свят.

Източник: knowbox

Един коментар за “Cartoon Network и Boomerang – акценти за октомври 2021

Добави коментар