Cartoon Network и Boomerang – акценти за ноември 2021

„Малки Титани: В готовност!“ – Сезон 7
От 1 ноември – всеки ден от 14.55 ч.

Новият сезон ще започне със специален епизод от две части, в който малките супергерои ще се бият … в танцова битка. Очаква ги забавен турнир срещу Лигата на справедливостта. Малките Титани ще бъдат в компанията не само на Батман, Жената чудо и Светкавицата, но и на врагове от H.I.V.E. 5.

Cartoon Network ни кани и на тематичен маратон, който ще започне с пълнометражния филм „Малки титани: В готовност срещу Малките титани“. Този път нашата група герои ще се изправи срещу най-малко очакваните си противници: друга версия на тях самите. Оказва се, че паралелни светове са били посещавани от враговете им. Малките Титани от поредицата от 2003 г. намират своя път към света на „Малки Титани: В готовност!“. Въпреки че трудно се разбират помежду си, двете групи трябва да обединят сили, за да победят противниците си.

В премиерните епизоди героите също ще посетят космоса, където ги очакват DC Super Hero Girls.

„Ябълко и Луки“ – Сезон 2
От 22 ноември – всеки делник от 14.00 ч.

Един ден, Ябълко и Луки отиват в големия град и тяхното приключение започва. Метрополисът има скрити кътчета, които героите не са си и представяли преди. По пътя си, те опознават цяла плеяда от различни герои, като Пържено картофче от „Ресторанта на Пица“, или добродушния Фалафел, който винаги понася лудориите на Ябълко и Луки.

Във втория сезон на поредицата са подготвени нови диви приключения. Всичко започва, когато Ябълко и Луки трябва да се грижат за мистериозен домашен любимец. Те са убедени, че това е смешно куче, но бързо осъзнават, че прилича повече на … кон.
Междувременно, Фалафел ще се разболее, а останалите герои ще трябва да се грижат за него – едва когато той се възстановява, те успяват да си поемат въздух и да идат на сърф. Също така, ще се окаже, че „Ресторанта на Пица“ е застрашен от фалит. Всички заедно съставят план за спасяването му от тексаски магнат – той иска да сондира за петрол точно на мястото на обичния ресторант.

„Островът на летния лагер“ – Сезон 4
От 13 ноември – всеки уикенд от 12.50 ч.

Зрителите на Cartoon Network вече имаха възможност да научат историята на Сузи и Рамона. В премиерните епизоди на сезон 4, двете спасиха света от мистериозното изчезване на вещици, а сега е време за нови магически предизвикателства.

Поредицата отново ще се фокусира върху историята на главните герои на „Островът на летния лагер“ – Оскар и Таралежка. Оскар решава да сбъдне най-голямата си мечта и да преодолее най-големия си страх. Той ще се опита да приготви перфектната закуска и така ще се изправи пред ужасна задача – да прекоси огромна река. От това се страхува най -много!

Сузи и Рамона решават да научат по-младите вещици как се създават магически кълба. Таралежка ще трябва да търси изчезналата си метла, а Алис ще открие, че разпространяването на слухове е лошо.

„Бакуган: Геоган Райзинг“ – Сезон 3
От 1 ноември – всеки ден от 05.30 ч.

Дан Кузо, Уинтън Стайлс и Лия Венегас един ден откриват Бакуганите. Всеки от тях има специални сили. Оттогава те спасяват света от злодеи и участват в Бакуган турнири. Последното първенство се проведе в Токио, където отборът и техните приятели внезапно бяха ангажирани за спасителна мисия.

През новия сезон зрителите ще се срещнат с отбора на „Невероятните“ след завръщането им от Токио. Героите са убедени, че най-накрая ще си починат, но са в голяма грешка. На първия учебен ден те ще срещнат нов враг, който има помощник, още по-странен от Бакуганите. Той прилича на обикновен Бакуган, но е по-силен и се нарича Геоган. Геоганите не са единствените нови герои, които Дан, Уинтън и Лия ще срещнат. Те също ще намерят героиня, която се смята за принцеса … на боклука. Тримата ще я намерят на бунището. Тази ситуация ще подразни Бакуганите.

„Том и Джери в Ню Йорк“ – Сезон 1
От 15 ноември – всеки ден от 17.00 ч.

По правило, се очаква гостите на този елегантен хотел в Голямата ябълка да се държат изискано, но има някои пакостници, които нехаят за очакванията. За Том и Джери, хотелът в Манхатън, Ню Йорк е идеалното място за безкрайни забавления. Сякаш това не е достатъчно, те обичат да се гонят и в градския зоопарк, театъра и парка – Ню Йорк се оказва тяхното открито бойно поле.

В премиерните епизоди на поредицата, героите ще направят голяма бъркотия – панда от нюйоркския зоопарк ще се озове в лапичките им. Въпреки че мишката и котката обичат щастливия хаос, те знаят, че има случаи, в които трябва да действат отговорно. Затова ще се опитат да върнат пандата в зоологическата градина. Този прост план ще се превърне в голямо приключение.

В друг епизод, невнимателният Том ще развали пясъчен замък, докато играе с хвърчилото си, но това не е случаен замък – Джери и неговият приятел го изграждат от дълго време. Сега те ще направят всичко възможно, за да отмъстят на Том. Мишката и котката ще срещнат и приятелски настроен хамелеон, а също и слон, който … ходи на сън.

„Шантави рисунки-мисунки“ – Сезон 1
От 22 ноември – всеки делник от 14.00 ч.

Предаването представя едни от най-обичаните герои в обновена поредица, която впечатлява с модерна, динамична анимация и в същото време предоставя любимото на зрителите – легендарни герои и много хумор.

Бъгс Бъни се фокусира върху нови вълнуващи приключения. Той обича да играе номера на ловеца Елмър, който все му поставя капани. Койотът също е майстор на засадите – той все още се опитва да хване най-бързото животно в света, а именно Бързоходеца. Тасманийският дявол Таз се втурва в нови забавления, а Дафи Дък и Порки Пиг се забъркват в куп неприятности.

През ноември, Boomerang ще излъчи следващата част от епизодите на 1-ви сезон. Ловецът Елмър няма да бъде единственият, който иска да хване Бъгс – ще се появи и умната Пума, който цели същото. Дафи ще помогне на Порки да намери изгубен ключ, а Тасманийският дявол ще преживее ред приключения при горещите извори.

„Зима със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери““
От 27 ноември – всеки уикенд от 11.00 ч.

Краят на ноември означава началото на истинската зима – а в Boomerang зимният сезон започва с гръм и трясък. Каналът ни кани на маратон с приключенията на най-известната група тийн детективи и тяхното куче Скуби-Ду, както и на Том и Джери. Ще видим тези герои не само в епизоди от поредиците, но и във филми за тях.

Скуби, Дафни, Велма, Фред и Шаги ще пътуват до Лондон в “Скуби-Ду! Страшните игри“. Те отиват на специално състезание. За съжаление плановете им ще бъдат провалени от нов призрак – този път той се появява в лондонския музей. Но дали е истински дух?

Във филма “Скуби-Ду! и меха-кучето“ отново ще тръгнат на пътешествие. Те ще отидат в Хюстън, където има научна конвенция. Ще бъде представен страхотен робот, който противно на намеренията, ще оживее и тийнейджърите детективи и техният говорещ кучешки приятел ще трябва да се справят със ситуацията. Маратонът ще включва и епизоди от премиерната поредица „Том и Джери в Ню Йорк“, където пакостите на популярните герои се преместват в голямата градска джунгла.

Източник: knowbox

Добави коментар